De vorbă cu... Andrei Aradits

Despre noi proiecte, familie și gătit
 

SIMPATIC, cu simţul umorului şi răspunsuri
ironice când o cere „scenariul“, serios atunci când este cazul, Andrei
Araditis este una dintre vedetele care face ca lumea divertismentului să capete valoare. Te
poate surprinde cu o interpretare excepţională într-o piesă de teatru ca cea
a Liei Bugnar, Masculin-Feminin, dar şi să-şi asume rolul de
„jurat“ într-un show ca Te cunosc de undeva. Şi, aşa cum
ne-a mărturisit, simte că poate mai mult decât face. În curând, ne va
încânta din nou, încercând diverse reţete în propria
bucătărie, într-un show pe internet. Asta vine din pasiunea lui pentru
gătit, despre care a acceptat să ne vorbească, ca şi despre alte
„ingrediente“ ale vieţii de familie.

Reader’s Digest: Ce te defineşte?

Andrei Aradits: Adevărul este că nu ştiu… Şi am
senzaţia că nu o să aflu. Sper că sunt simpatic, doar să nu
vorbeşti cu mine când trebuie să mă trezesc devreme.

Cum eşti ca soţ? Dar ca tată?

Sunt un soţ neatent uneori, leneş de-seori, dezordonat mereu… Dar nu cred
că sunt plictisitor. Tatăl e rolul cel mai greu. Tot timpul îl confund cu
tovarăşul de joacă!

Eşti mulţumit cu viaţa ta sau vrei mai mult?

Am primit mai mult decât mă aşteptam, din toate direcţiile. „Mai
mult“ e un concept care te împinge către acţiune, ceea ce e bine aparent,
dar, dacă devii sclavul lui „mai mult“, e o reţetă clasică de
nefericire.

Ai multe idei despre ce ar trebui să faci cu talentele pe care le ai?

Am multe idei. Unele sunt fanteziste, unele sunt fiabile. Punerea în practică
mă omoară. De obicei, le povestesc aiurea în stânga şi-n dreapta
şi, dacă se întâmplă să nască entuziasm şi în
alţii mă trezesc că am început deja. Ce e sigur e că am nevoie de
confirmare şi de şuturi ca să mă apuc de ceva. Altfel aş fi ca o
mobilă… cu idei colorate.

Lumea nu prea ştie că îţi place să găteşti. De unde vine
asta?

Îmi place să gătesc. E ceva onest în asta. Poţi să faci un rol
oricât de bine, întotdeauna se va găsi cineva nemulţumit. Criteriul de
valoare e mereu subiectiv. Dar, când văd oameni mâncând ceva ce am preparat,
acompaniindu-se de mmm-uri extatice, mă simt fericit. Poate aplauzele la teatru
sunt, uneori, de complezenţă... Mmm-urile de la masă sunt mai cinstite.
Am făcut un lucru bun. Asta mă face fericit.

Care e ingredientul secret al bucătarului din tine?

Am pentru cine să gătesc. Dacă aş fi singur, m-aş hrăni cu
biscuiţi.

Când nu-ţi iese o mâncare, insişti?

Insist! Sunt obsesiv-compulsiv. Mi se pune câte o pată. Am făcut o lună
în-treagă tiramisu aproape zilnic. Am mâncat la o cafenea un tiramisu perfect.
Şi apoi am încercat să-l reproduc. Dar nu-mi ieşea. Noroc că am trecut
din nou pe la cafeneaua cu pricina şi am observat că nu le-a mai ieşit nici lor.
Ori au schimbat cofetarul, ori a fost un tiramisu excep-ţional accidental, ori poate eu
aveam o stare binecuvântată când l-am mâncat. Măcar s-a mai
înmuiat frustrarea.

Pasiunea ta pentru gătit se transformă şi în altceva?

Sper! Una din ideile fanteziste în curs de derulare este un cooking show la mine
acasă. Este un proiect independent pentru internet. Am început deja să
filmăm. Am ars şi hota flambând o raţă. Cred că va fi
simpatic.

Cum captezi atenţia oamenilor?

Onestitatea este un magnet puternic. Te dezbraci de ceea ce vrei să pari şi pur
şi simplu eşti.

- See more at: http://www.erd.ro/din-buc%C4%83t%C4%83rie-pe-internet#sthash.JJK2nf69.dpuf

SIMPATIC, cu simţul umorului şi răspunsuri
ironice când o cere „scenariul“, serios atunci când este cazul, Andrei
Araditis este una dintre vedetele care face ca lumea divertismentului să capete valoare. Te
poate surprinde cu o interpretare excepţională într-o piesă de teatru ca cea
a Liei Bugnar, Masculin-Feminin, dar şi să-şi asume rolul de
„jurat“ într-un show ca Te cunosc de undeva. Şi, aşa cum
ne-a mărturisit, simte că poate mai mult decât face. În curând, ne va
încânta din nou, încercând diverse reţete în propria
bucătărie, într-un show pe internet. Asta vine din pasiunea lui pentru
gătit, despre care a acceptat să ne vorbească, ca şi despre alte
„ingrediente“ ale vieţii de familie.

Reader’s Digest: Ce te defineşte?

Andrei Aradits: Adevărul este că nu ştiu… Şi am
senzaţia că nu o să aflu. Sper că sunt simpatic, doar să nu
vorbeşti cu mine când trebuie să mă trezesc devreme.

Cum eşti ca soţ? Dar ca tată?

Sunt un soţ neatent uneori, leneş de-seori, dezordonat mereu… Dar nu cred
că sunt plictisitor. Tatăl e rolul cel mai greu. Tot timpul îl confund cu
tovarăşul de joacă!

Eşti mulţumit cu viaţa ta sau vrei mai mult?

Am primit mai mult decât mă aşteptam, din toate direcţiile. „Mai
mult“ e un concept care te împinge către acţiune, ceea ce e bine aparent,
dar, dacă devii sclavul lui „mai mult“, e o reţetă clasică de
nefericire.

Ai multe idei despre ce ar trebui să faci cu talentele pe care le ai?

Am multe idei. Unele sunt fanteziste, unele sunt fiabile. Punerea în practică
mă omoară. De obicei, le povestesc aiurea în stânga şi-n dreapta
şi, dacă se întâmplă să nască entuziasm şi în
alţii mă trezesc că am început deja. Ce e sigur e că am nevoie de
confirmare şi de şuturi ca să mă apuc de ceva. Altfel aş fi ca o
mobilă… cu idei colorate.

Lumea nu prea ştie că îţi place să găteşti. De unde vine
asta?

Îmi place să gătesc. E ceva onest în asta. Poţi să faci un rol
oricât de bine, întotdeauna se va găsi cineva nemulţumit. Criteriul de
valoare e mereu subiectiv. Dar, când văd oameni mâncând ceva ce am preparat,
acompaniindu-se de mmm-uri extatice, mă simt fericit. Poate aplauzele la teatru
sunt, uneori, de complezenţă... Mmm-urile de la masă sunt mai cinstite.
Am făcut un lucru bun. Asta mă face fericit.

Care e ingredientul secret al bucătarului din tine?

Am pentru cine să gătesc. Dacă aş fi singur, m-aş hrăni cu
biscuiţi.

Când nu-ţi iese o mâncare, insişti?

Insist! Sunt obsesiv-compulsiv. Mi se pune câte o pată. Am făcut o lună
în-treagă tiramisu aproape zilnic. Am mâncat la o cafenea un tiramisu perfect.
Şi apoi am încercat să-l reproduc. Dar nu-mi ieşea. Noroc că am trecut
din nou pe la cafeneaua cu pricina şi am observat că nu le-a mai ieşit nici lor.
Ori au schimbat cofetarul, ori a fost un tiramisu excep-ţional accidental, ori poate eu
aveam o stare binecuvântată când l-am mâncat. Măcar s-a mai
înmuiat frustrarea.

Pasiunea ta pentru gătit se transformă şi în altceva?

Sper! Una din ideile fanteziste în curs de derulare este un cooking show la mine
acasă. Este un proiect independent pentru internet. Am început deja să
filmăm. Am ars şi hota flambând o raţă. Cred că va fi
simpatic.

Cum captezi atenţia oamenilor?

Onestitatea este un magnet puternic. Te dezbraci de ceea ce vrei să pari şi pur
şi simplu eşti.

- See more at: http://www.erd.ro/din-buc%C4%83t%C4%83rie-pe-internet#sthash.JJK2nf69.dpuf

SIMPATIC, cu simţul umorului şi răspunsuri
ironice când o cere „scenariul“, serios atunci când este cazul, Andrei
Araditis este una dintre vedetele care face ca lumea divertismentului să capete valoare. Te
poate surprinde cu o interpretare excepţională într-o piesă de teatru ca cea
a Liei Bugnar, Masculin-Feminin, dar şi să-şi asume rolul de
„jurat“ într-un show ca Te cunosc de undeva. Şi, aşa cum
ne-a mărturisit, simte că poate mai mult decât face. În curând, ne va
încânta din nou, încercând diverse reţete în propria
bucătărie, într-un show pe internet. Asta vine din pasiunea lui pentru
gătit, despre care a acceptat să ne vorbească, ca şi despre alte
„ingrediente“ ale vieţii de familie.

Reader’s Digest: Ce te defineşte?

Andrei Aradits: Adevărul este că nu ştiu… Şi am
senzaţia că nu o să aflu. Sper că sunt simpatic, doar să nu
vorbeşti cu mine când trebuie să mă trezesc devreme.

Cum eşti ca soţ? Dar ca tată?

Sunt un soţ neatent uneori, leneş de-seori, dezordonat mereu… Dar nu cred
că sunt plictisitor. Tatăl e rolul cel mai greu. Tot timpul îl confund cu
tovarăşul de joacă!

Eşti mulţumit cu viaţa ta sau vrei mai mult?

Am primit mai mult decât mă aşteptam, din toate direcţiile. „Mai
mult“ e un concept care te împinge către acţiune, ceea ce e bine aparent,
dar, dacă devii sclavul lui „mai mult“, e o reţetă clasică de
nefericire.

Ai multe idei despre ce ar trebui să faci cu talentele pe care le ai?

Am multe idei. Unele sunt fanteziste, unele sunt fiabile. Punerea în practică
mă omoară. De obicei, le povestesc aiurea în stânga şi-n dreapta
şi, dacă se întâmplă să nască entuziasm şi în
alţii mă trezesc că am început deja. Ce e sigur e că am nevoie de
confirmare şi de şuturi ca să mă apuc de ceva. Altfel aş fi ca o
mobilă… cu idei colorate.

Lumea nu prea ştie că îţi place să găteşti. De unde vine
asta?

Îmi place să gătesc. E ceva onest în asta. Poţi să faci un rol
oricât de bine, întotdeauna se va găsi cineva nemulţumit. Criteriul de
valoare e mereu subiectiv. Dar, când văd oameni mâncând ceva ce am preparat,
acompaniindu-se de mmm-uri extatice, mă simt fericit. Poate aplauzele la teatru
sunt, uneori, de complezenţă... Mmm-urile de la masă sunt mai cinstite.
Am făcut un lucru bun. Asta mă face fericit.

Care e ingredientul secret al bucătarului din tine?

Am pentru cine să gătesc. Dacă aş fi singur, m-aş hrăni cu
biscuiţi.

Când nu-ţi iese o mâncare, insişti?

Insist! Sunt obsesiv-compulsiv. Mi se pune câte o pată. Am făcut o lună
în-treagă tiramisu aproape zilnic. Am mâncat la o cafenea un tiramisu perfect.
Şi apoi am încercat să-l reproduc. Dar nu-mi ieşea. Noroc că am trecut
din nou pe la cafeneaua cu pricina şi am observat că nu le-a mai ieşit nici lor.
Ori au schimbat cofetarul, ori a fost un tiramisu excep-ţional accidental, ori poate eu
aveam o stare binecuvântată când l-am mâncat. Măcar s-a mai
înmuiat frustrarea.

Pasiunea ta pentru gătit se transformă şi în altceva?

Sper! Una din ideile fanteziste în curs de derulare este un cooking show la mine
acasă. Este un proiect independent pentru internet. Am început deja să
filmăm. Am ars şi hota flambând o raţă. Cred că va fi
simpatic.

Cum captezi atenţia oamenilor?

Onestitatea este un magnet puternic. Te dezbraci de ceea ce vrei să pari şi pur
şi simplu eşti.

- See more at: http://www.erd.ro/din-buc%C4%83t%C4%83rie-pe-internet#sthash.JJK2nf69.dpuf

Simpatic, cu simţul umorului şi răspunsuri ironice când o cere „scenariul“, serios atunci când este cazul, Andrei Aradits este una dintre vedetele care face ca lumea divertismentului să capete valoare. Te poate surprinde cu o interpretare excepţională într-o piesă de teatru ca cea a Liei Bugnar, Masculin-Feminin, dar şi să-şi asume rolul de „jurat“ într-un show ca Te cunosc de undeva. Şi, aşa cum ne-a mărturisit, simte că poate mai mult decât face. În curând, ne va încânta din nou, încercând diverse reţete în propria bucătărie, într-un show pe internet. Asta vine din pasiunea lui pentru gătit, despre care a acceptat să ne vorbească, ca şi despre alte „ingrediente“ ale vieţii de familie.

Reader’s Digest: Ce te defineşte?

Andrei Aradits: Adevărul este că nu ştiu… Şi am senzaţia că nu o să aflu. Sper că sunt simpatic, doar să nu vorbeşti cu mine când trebuie să mă trezesc devreme.

Cum eşti ca soţ? Dar ca tată?

Sunt un soţ neatent uneori, leneş de-seori, dezordonat mereu… Dar nu cred că sunt plictisitor. Tatăl e rolul cel mai greu. Tot timpul îl confund cu
tovarăşul de joacă!

Eşti mulţumit cu viaţa ta sau vrei mai mult?

Am primit mai mult decât mă aşteptam, din toate direcţiile. „Mai mult“ e un concept care te împinge către acţiune, ceea ce e bine aparent,
dar, dacă devii sclavul lui „mai mult“, e o reţetă clasică de nefericire.

Ai multe idei despre ce ar trebui să faci cu talentele pe care le ai?

Am multe idei. Unele sunt fanteziste, unele sunt fiabile. Punerea în practică mă omoară. De obicei, le povestesc aiurea în stânga şi-n dreapta şi, dacă se întâmplă să nască entuziasm şi în alţii mă trezesc că am început deja. Ce e sigur e că am nevoie de confirmare şi de şuturi ca să mă apuc de ceva. Altfel aş fi ca o mobilă… cu idei colorate.

Lumea nu prea ştie că îţi place să găteşti. De unde vine asta?

Îmi place să gătesc. E ceva onest în asta. Poţi să faci un rol oricât de bine, întotdeauna se va găsi cineva nemulţumit. Criteriul de valoare e mereu subiectiv. Dar, când văd oameni mâncând ceva ce am preparat, acompaniindu-se de mmm-uri extatice, mă simt fericit. Poate aplauzele la teatru sunt, uneori, de complezenţă... Mmm-urile de la masă sunt mai cinstite. Am făcut un lucru bun. Asta mă face fericit.

Care e ingredientul secret al bucătarului din tine?

Am pentru cine să gătesc. Dacă aş fi singur, m-aş hrăni cu biscuiţi.

Când nu-ţi iese o mâncare, insişti?

Insist! Sunt obsesiv-compulsiv. Mi se pune câte o pată. Am făcut o lună întreagă tiramisu aproape zilnic. Am mâncat la o cafenea un tiramisu perfect. Şi apoi am încercat să-l reproduc. Dar nu-mi ieşea. Noroc că am trecut din nou pe la cafeneaua cu pricina şi am observat că nu le-a mai ieşit nici lor. Ori au schimbat cofetarul, ori a fost un tiramisu excepţional accidental, ori poate eu aveam o stare binecuvântată când l-am mâncat. Măcar s-a mai înmuiat frustrarea.

Pasiunea ta pentru gătit se transformă şi în altceva?

Sper! Una din ideile fanteziste în curs de derulare este un cooking show la mine acasă. Este un proiect independent pentru internet. Am început deja să filmăm. Am ars şi hota flambând o raţă. Cred că va fi simpatic.

Cum captezi atenţia oamenilor?

Onestitatea este un magnet puternic. Te dezbraci de ceea ce vrei să pari şi pur şi simplu eşti.

Vote it up
355
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza