De Niro, in iulie la MGM

Postul TV i-a dedicat aceasta luna actorului american, care poate fi admirat intr-o serie de filme celebre
 
<p>
Robert De Niro este favoritul lunii iulie la MGM, canalul de televiziune dedicandu-i toate serie de marti.
 
Nascut in 1943, in New York City, De Niro este fara indoiala, unul dintre cei mai mari actori ai epocii noastre. Actor, regizor si producator, De Niro este de origine italiana, irlandeza, engleza, germana, franceza, cat si olandeza, insa deseori este distribuit in roluri de american de origine italiana. Dublul laureate cu Oscar, Robert De Niro este celebru pentru faptul ca foloseste tehnica actoriceasca in crearea personajelor sale, ceea ce presupune analizarea in profunzime a contextului si personalitatii personajului. De exemplu, pregatirea pentru rolul boxerului Jake LaMotta din “Taurul furios” a inclus o dieta severa si antrenamente de box care au durat un an. Dupa filmari, el a decis sa pastreze o parte din greutatea dobandita pentru urmatorul rol, din "Un pacat de moarte", pentru ca era convins ca se potrivea preotului pe care il juca
 
Potrivit reprezentantilor MGM, Robert De Niro merita din plin sa fie favoritul lunii iulie pentru ca, printre altele, “a invatat chiar si sa cante la saxofon pentru a portretiza fidel un muzician de jazz din anii ’40, in muzicalul romantic New York, New York si are un talent inegalabil de a portretiza credibil criminali fara scrupule, ca cel din Baieti buni, dar si personaje cu suflet bun, ca in Stanley si Iris”.

Desi actorul va implini 70 de ani anul viitor, el este in continuare extrem de activ si face mereu noi filme, unul dupa altul.
 
Iata programul filmelor cu De Niro care vor rula pe micul ecran in aceasta luna:

3 iulie, 23:05
Stanley si Iris
 
10 iulie, 22:45
New York, New York
 
17 iulie, 23:30
Mama sangeroasa
 
24 iulie, 23:15
Un pacat de moarte
 
31 iulie, 23:10
Baieti buni

</p>
Vote it up
241
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza