Daruieste bucurie

Micutii centrelor de plasament au dansat de Ziua lor
 

 

Asociatia Nationala Cultural - Artistica “Total Dance Center” pregateste pe parcursul lunii iunie 2014 mai multe surprize special destinate copiilor din 6 centre de plasament ale judetului Constanta. De pe 31 mai si pana pe 28 iunie, cei mici vor fi implicati in mai multe activitati culturale, artistice si educationale.

Astfel, pe 31 mai, 120 de micuti ai centrelor de plasament au sarbatorit Ziua Copilului intre orele 15:30 - 19:00, la sediul Total Dance Center, din strada Calugareni, nr. 22 (Constanta), unde s-au distrat si au dansat alaturi de prietenii TDC. Acestia au avut parte de o petrecere interactiva de 3 ore si jumatate plina de jocuri, demonstratii de dans, surprize si muzica buna.           

Actiunea face parte din campania nationala umanitara “Daruieste bucurie”, organizata de TDC in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. Scopul campaniei este de a strange fonduri pentru 150 de copii ai centrelor de plasament Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU (Alunis), Ovidiu, Adapostul de zi si de noapte din Constanta.

Pe 5 iunie mass-media locale si nationale sunt invitate la conferinta de presa sustinuta cu ocazia deschiderii campaniei umanitare “Daruieste bucurie”, care va avea loc in Club Doors din Constanta, incepand cu ora 17.00.

Vineri 6 iunie, in Clubul Doors va avea loc evenimentul “Kids 4 Kids of Rock”, incepand cu ora 20.00. In cadrul acestuia  vor participa urmatoarele trupe: Fade Escape si Trupa 9 de la High School Music, M.O.D. si To Be Continued de la School of Music, Andrei Lucaci - Ementi Star Academy  (Mihai Traistariu) si Ioana Meow, eleva la Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

“Suntem foarte bucurosi ca am primit sprijinul tuturor pentru organizarea acestei campanii umanitare. Este un sentiment foarte placut, cand vedem cata bucurie le putem aduce acestor minunati copii. Timp de aproape o luna, vom avea foarte multe activitati pentru ei, ii vom implica activ in orice actiune si ii vom adopta in familia noastra, Total Dance Center. Micutii au nevoie de o sansa, au nevoie sa-si exprime talentul, iar noi asta dorim sa facem: sa le daruim bucurie”, declara Corina Madalina Tiron, vicepresedinte Asociatia Nationala Cultural-Artistica “Total Dance Center”.

 

 

Vote it up
385
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza