Daniela Nane vrea copii-actori

Vedeta ii invita pe cei mici sa participe la o noua serie de cursuri de actorie, atat in romana, cat si in engleza
 

<p>

Daniela Nane spune ca a elaborat un sistem de lucru care le dezvolta copiilor forta gandirii, aptitudinea de a vedea si ceea ce e in spatele evidentei.

“Sistemul meu de predare ii stimuleaza sa fie creativi, inventivi, sa caute raspunsuri, sa gaseasca solutii, sa afle, sa aiba viziune, cu totul altceva decat ceea ce fac de cele mai multe ori la scoala, unde li se cere doar sa redea mecanic informatii care, de multe ori, sunt departe de sfera lor de interes. Imi propun sa-i incurajez pe copii sa aiba intotdeauna incredere ca pot avea succes, sa-i indemn sa-si concentreze eforturile pentru a se dezvolta cat mai mult, pentru ca toti sunt copii minunati, cu un potential fantastic, care trebuie descoperit si antrenat”, mai spune actrita.

Actrita a Teatrului Bulandra inca din 1995, Daniela Nane are o bogata experienta in lucrul cu copiii, datorita orelor de actorie predate la Scoala Genesis dar si datorita implicarii in proiectele „World Vision”, „Sheherazade”, „Telefonul Copilului” sau „Unicef”.
Detalii cu privire la programa, taxele de inscriere si orarul cursurilor gasiti pe site-ul www.danielanane.ro.

</p>

Vote it up
300
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza