Cursuri pentru parintii incepatori

Un loc in care parintii si bebelusii sunt primiti cu bucurie, entuziasm si multe informatii pentru o viata sanatoasa
 

<p>

Pravalia Parintilor este locul unde gasesti sprijin si consiliere pentru toate intrebarile legate de sarcina, nastere, cresterea copiilor

Luna iunie aduce multe ateliere noi, special dedicate copiilor! Si pentru voi, parintii, avem noutati, invitatii la autocunoastere si descoperirea resurselor interioare pentru a va bucura din plin de relatia cu copiii. Iata ce va propunem:

8-9 iunie, 9:00 – 18:00: Curs intensiv de Iyengar Yoga, sustinut de Pető Zoltán – primul instructor roman certificat de Institutul de Yoga Iyengar.
11 iunie, ora 18:00: Sa aflam ce stim si ce nu stim despre noi si copilul nostru: TIME IN vs. TIME OUT – atelier de parenting coordonat de Psih. Simona Chiru
15 iunie, ora 10:00: Atelier de dezvoltare personala prin joaca, pentru copii si parinti – “An-tan-te, des-co-pe-ra-te” sustinut de psihoterapeut Bogdana Fati, specializata in Theraplay.
15 iunie,  ora 11:00: Inca un Curs de puericultura sustinut de educator prenatal Mariana Oancea! Adeverinta pentru concediul tatilor este inclusa!
15 iunie, ora 14:00: Curs de autodiversificare a alimentatiei bebelusului, sustinut Maria Orzu! Bebelusii sunt bineveniti!
17 iunie, ora 10:30: Baby senso-play, atelier de stimulare senzoriala –  “Cele cinci baghete magice prin care am imblanzit lumea” Grupa pentru bebelusi de  0-3 luni – coordonat de Bogdana Fati, psihoterapeut specializat in Theraplay
17 iunie, ora 12:00: Baby senso-play, atelier de stimulare senzoriala –  “Cele cinci baghete magice prin care am imblanzit lumea” Grupa pentru bebelusi de  3-6 luni – coordonat de Bogdana Fati, psihoterapeut specializat in Theraplay
17 iunie, ora 14:30: Training pentru parinti in masajul bebelusului, sustinut de kinetoterapeut Cristina Toma!
17 iunie, ora 18:30: Curs Lamaze cu program normal sustinut de Maraiana Oancea! Adeverinta pentru concediul tatilor este inclusa.
20 iunie, ora 10:30: Baby senso-play, atelier de stimulare senzoriala –  “Cele cinci baghete magice prin care am imblanzit lumea” Grupa pentru bebelusi de  6-12 luni – coordonat de Bogdana Fati, psihoterapeut specializat in Theraplay
20 iunie, ora 12:00: Baby senso-play, atelier de stimulare senzoriala –  “Cele cinci baghete magice prin care am imblanzit lumea” Grupa pentru copii de  12-24 luni – coordonat de Bogdana Fati, psihoterapeut specializat in Theraplay
20 iunie, ora 18:30: “Cutia cu remedii” – curs de educatie medicala homeopata si naturista  sustinut de Dr. Alexandra Ghement!
22 iunie, ora 11:00: “Injonctiuni, promisiuni, minciuni” – sau ce vine din copilaria timpurie si ne impiedica sa traim – atelier de dezvoltare personala si psihoterapie, cu suport creativ-experiential, adresat adultilor de toate varstele sustinut de Psih. Radu Filip si Psih. Claudia Necula
29 iunie, ora 11:00:  Curs de puericultura sustinut de educator prenatal Claudia Necula! Adeverinta pentru concediul tatilor este inclusa!
29 iunie, ora 11:00: Curs de Personal Finance sustinut de Olga Ursu, broker.

In fiecare marti si vineri, de la ora 18:00 Cristina Toma, kinetoterapeut, sustine gimnastica prenatala pentru mamicile care au depasit 14 saptamani de sarcina.
In fiecare miercuri si vineri, de la ora 10:30 Cristina Toma, kinetoterapeut, sustine orele de gimnastica postnatala pentru mame si bebelusi!

De luni pana sambata  Dr. Stella Garbea  sustine orele de Yoga pentru persoanele care doresc sa practice, si nu sunt insarcinate.
Stella Garbea este experta noastra in masaj ayurvedic!

Psihoterapeutii nostri: Claudia Necula, Simona Chiru si Radu Stoenescu pot fi contactati  in cazul in care ai nevoie de consiliere psihologica sau de psihoterapie.
Consilierul nostru in alaptare este gata sa raspunda oricaror intrebari legate de dificultati in alaptare.

Avem o echipa minunata de doule pregatite cu mult calm si rabdare pentru a ajuta ca travalii sa fie traite cu usurinta  si incredere.

Nu uita nici de terapia florala Bach sau despre remediile ayurvedice si naturiste despre care va poate povesti Irina Plescan, farmacist.

Dr. Alexandra Ghement si Dr. Stella Garbea iti stau la dispozitie pentru consultatii in educatie pentru sanatate!

Mai multe detalii AICI

</p>

Vote it up
250
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza