Cursuri gratuite de puericultură în magazinul Noriel

Pentru viitorii părinți care doresc să afle cât mai multe despre îngrijirea corectă a bebelușilor direct de la specialiști
 

În perioada octombrie-decembrie 2014, Noriel în parteneriat cu Fundația Crucea Albă organizează în fiecare duminică cursuri gratuite de puericultură pentru viitorii părinți, în incinta magazinului Noriel din Centrul Vulcan Value Center, în limita a 50 de locuri pe ședință.

Cursul este conceput și susținut de specialiștii de la Centrul de Sănătate Maternă al Fundației Crucea Albă și cuprinde informații practice și esențiale despre cea mai importantă lecție pe care trebuie să o știe toți părinții: cum să își îngrijească corect bebelușul din punct de vedere al sănătății și al igienei. Astfel, de-a lungul celor două ore de seminar, se abordează atât teoretic, cât și practic capitole ca:

  • Igiena bebelușului
  • Somnul bebelușului
  • Nevoi psiho-emoționale și fizice ale bebelușului
  • Semne de sănătate
  • Principii corecte de parenting
  • Rolul tatălui în îngrijirea bebelușului
  • Nevoi psiho-emoționale și fizice ale mamei

„De la deschiderea magazinului, ne-am propus să le oferim viitorilor și proaspeților părinți tot ce au nevoie pentru bebelușii lor. De la o selecție atentă de cărucioare, scaune auto, produse pentru camera copilului, produse de hrănire și îngrijire, haine și încălțăminte până la jucării. Prin lansarea programului de cursuri de puericultură vrem să îi sprijinim pe părinți și cu informații esențiale și corecte despre cum pot oferi cea mai bună îngrijire bebelușilor în primii ani din viață”, a declarat Corina Lazăr, Marketing Manager Noriel.

Toți părinții care participă la curs vor pleca acasă cu acele noțiuni și sfaturi practice necesare pentru a avea grijă în mod corect de bebelușul lor. Mai mult, la finalul cursului, tăticii vor primi Atestatul de Absolvire a Cursului de Puericultură pe baza căruia pot beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal plătit. Pentru ca desfășurarea cursului să se facă în condiții optime, numărul de participanți este de 50 persoane la fiecare ediție. Înscrierile se pot face online pe Facebook sau prin intermediul invitației online, dacă sunt membri ai Clubului Noriel Bebe.

Vote it up
337
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza