Curs gratuit pentru viitorii parinti

Maternitatea din cadrul European Hospital invita viitoarele mamici la un curs gratuit
 

<p>

Alaturi de Scoala Mamelor, din luna iulie, maternitatea din cadrul spitalului multidisciplinar European Hospital organizeaza cursuri gratuite pentru femeile insarcinate.

Echipa Departamentului de Obstetrica–Ginecologie si echipa Departamentului  de Neonatologie European Hospital vor sustine aceste intalniri. Doctorii din aceste departamente le vor oferi viitorilor parinti sfaturi utile in timpul sarcinii si dupa nastere. Participantii vor putea discuta deschis si vor afla raspunsuri la nelamuririle lor.

In cadrul cursului, vor fi prezenti specialisti ce vor oferi sfaturi despre nutritie, alaptare, gimnastica nou-nascutului. Se va discuta si despre beneficiile recoltarii de celule stem.

In plus, cursul are si parti interactive. Mamicile pot participa activ la gimnastica pentru gravide, asistate de un kinetoterapeut. De asemenea, un psiholog va discuta deschis despre starile psihologice prin care trece o mamica in timpul sarcinii si dupa nastere.

Taticii sunt bineveniti sa participe la acest curs. La final, ei vor primi un certificat eliberat de European Hospital, care le va oferi accesul la 10 zile de concediu paternal.

Cursul se va desfasura in incinta European Hospital, din Bucuresti (Calea Serban Voda, nr. 95-101). Structura cursului este formata din trei module sustinute in trei zile consecutive, marti, miercuri si joi, in intervalul orar 17:30 -19:00. Pentru a afla programul cursului, intra pe site-ul European Hospital. Inscrierea se face la numarul de telefon 021.9880, in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii AICI

</p>

Vote it up
347
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza