Cuptorul cu microunde

Incepe prin a evalua, tinand cont de cat iti permite buzunarul si de cat de mare este familia ta
 

<p>

Ce sa cauti:

• Performanta: 1000 W
• Minimum 5 setari de putere
• Grill
• Convectie

Marime. In functie de numarul membrilor familiei si de nevoile casei tale, poti alege intre un model compact de  de 15 - 20 litri si unul de 20 - 25 de litri pentru familie, ori chiar de 30 – 40 de litri, modelul cel mai mare. Diametrul tavii rotative al acestuia din urma poate sa ajunga la dimensiunea de 30 sau chiar 40 de centimetri, suficient de mare pentru o pizza pentru intreaga familie...

Performanta. De obicei, o putere de aproximativ 1.000 de wati este suficienta – cu un minimum de 5 – 6 setari, desi, pentru scopuri speciale, sunt disponibile si cuptoare de 2.000 - 3.000 de wati.

Aspect. Otelul inoxidabil este mai durabil, dar mai greu de curatat, in timp ce cel din ceramica (anterior, emailat) este mai usor de curatat, dar mult mai vulnerabil la coroziune, la patare.

Grill. O functie frecvent folosita care isi merita banii: un grill de 1.000 – 1.200. Daca e posibil, alege un model mai avansat, echipat cu o lampa cu quartz – si aici e foarte important de asemenea sa aiba multiple functii de setare a puterii.

Functia “crocant”. Pentru blatul crocant de pizza ori chiar pentru carne, alege tava cu accesorii de coacere, care incalzeste la mai mult de 200 de grade Celsius alimentele plasate pe ea.

Convectie. Aceasta functie transforma cuptorul cu microunde intr-un cuptor adevarat, incingandu-se mai repede si mai uniform decat cuptoarele traditionale.

Dezghetare rapida. O functie importanta: dezghetarea si preincalzirea alimentelor congelate in mod uniform, pe dinauntru si pe dinafara.

Programare automata. Cu ajutorul unui senzor de greutate si umiditate, cuptorul selecteaza automat timpul optim de coacere si de oprire – functioneaza si independent...

Invertor. Tehnologia avansata de economisire a energiei ce ofera o incalzire mai eficienta si mai rapida in flux continuu, nu in impulsuri.

</p>

Vote it up
735
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza