Cum sa-ti dresezi cainele

Ai de gand sa-l scoti pe Grivei afara, in parc? Foarte bine. Incearca sa nu te faci de ras insa cu patrupedul tau
 
<p>
De ce? Afla de la Graham Smith, antrenor specializat in animale la Burk Busters Canada.

Aduna-i excrementele! Strada sau parcul nu este toaleta publica a animalelor de companie. Asigura-te ca ai intotdeauna la tine un sac special pentru fecale.

Nu-l aduce daca e bolnav sau indispus. In cazul in care cainele tau trece prin una din aceste stari, poate fi agresiv si poate chiar transmite boala sa altor animale. Cel mai sigur este sa-l ai mereu cu vaccinurile la zi.

Nu-l scapa de sub control. Orice caine de companie ar trebui sa stie si sa respecte comenzile de baza. (Vino aici, sezi, culcat) inainte de a fi scos afara. Asta daca vrei sa nu alergi dupa el, hartuindu-i astfel pe ceilalti caini si proprietarii lor. “Cainele tau ar trebui sa te respect ca un adevarat sef de haita“, spune Smith. De asemenea, evita sa corectezi comportamentele celorlalti caini de companie din parc, daca nu ai permisiunea proprietarilor. Asta daca nu vrei ca scandalul canin sa degenereze intr-unul uman.

Lasa-i acasa jucaria favorita. Vorbim foarte serios! Ia-i ceva de joaca, dar nu obiectul preferat. Altfel, e foarte probabil ca si alt catel sa fie interesat de el si atunci te vei intoarce cu prietenul tau acasa ca scos de pe un ring de box canin.

Nu aduce nimic de mancare. Caci s-ar putea sa te trezesti cu o haita de caini, domestici sau nu, schelalaind sacaitor pe lang tine si frumosul tau companion.

Evita sa-l scoti afara daca e in calduri. E posibil sa te trezesti cu animalul tau intr-o poveste fizica de dragoste nedorita. Cel mai bine ar fi sa-l dai, mai intai, la o monta “autorizata“ sau sa-l sterilizezi.

</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">Ai nevoie de bani? 10 ron/zi pentru 15.000 lei credit. Aplica</a></strong>
 
Vote it up
187
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza