Cum sa incepi o relatie noua

Esti cam ruginit? Psihologii nostri recomanda trei schimbari si o atitudine noua. Afla aici care
 
<p>
N-ai mai avut demult o relatie? Nici nu mai stii cum sa te porti la o intalnire, probabil. Dr. Judith Sills, psiholog, recomanda trei schimbari si o atitudine noua:

– Fii cu adevarat celibatar. Nu-ti spune: sunt prea batran, obosit sau prea grasa. Spune: am dat timpul inapoi si caut o a doua sansa.
– Renunta la ideile preconcepute. Nu-ti spune: economisesc timp gandindu-ma dinainte ce-mi doresc. Spune: voi descoperi omul din fata mea.
– Exerseaza pe retelele de socializare de pe internet. Nu-ti spune: habar nu am cum sa ma port cu o persoana pe care nu o cunosc. Spune: pot folosi internetul ca sa invat sa flirtez si sa-mi pregatesc raspunsuri la intrebari.
– Iarta-ti greselile. Nu-ti spune: la varsta mea, ar trebui sa fiu mai intelept. Spune: acum am mai mult curaj si, cu timpul, ma voi descurca mai bine.

 
Sills e autoarea cartii "Getting Naked Again: Dating, Romance, Sex and Love When You’ve Been Divorced, Widowed, Dumped or Distracted" ("Din nou in pat: intalnirile, dragostea, sexul si iubirea dupa ce ai fost divortat, ai ramas vaduv, ai fost parasit sau ocupat cu altceva").

Bonus: Cum sa stii cand sa divortezi

„Inainte sa iei masuri drastice, ia o foaie si trage o linie pe mijloc. In coloana din stanga, enumera greselile partenerului tau, iar in cea din dreapta, reactia ta la fiecare. Apoi, taie hartia in doua si reciteste lista din dreapta. Daca sunt multe tipete si usi trantite, inspira adanc si gandeste-te daca ceea ce faci e bine.“ - Keith Ferrazzi, expert american in casnicii si divorturi

</p>
Vote it up
469
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza