Cum sa fii un bun cuceritor

Te numeri printre barbatii care au emotii si incertitudini la intalnirile cu o femeie? Afla ponturile din cealalta parte a baricadei
 
<p>
Sky Mitchell, o tanara canadiana de 26 de ani, din Calgary, a realizat, in 2010, un experiment inedit. Ea s-a intalnit cu 50 de barbati in 50 de zile diferite pentru a vedea cum si ce gandesc acestia. In urma acestui proiect, ea si-a impartasit experientele pe blogul 50dates50days.com si si-a propus sa publice o carte in acest sens.

Initial, ea si-a cautat partenerii prin prieteni sau site-uri de dating. Dar, in clipa in care presa din Canada a aflat si a relatat despre experimentul ei, barbatii au inceput s-o asalteze cu invitatii. Ea povesteste ca cea mai frumoasa intalnire a fost o excursie cu biciclete tip mountain-bike, iar cea mai proasta cu un tip, la masa, care a vorbit numai despre el. Dupa 50 de intalniri, tanara s-a revazut cu unii dintre barbati, dar cu niciunul nu a mers mai departe, intr-o relatie serioasa. In schimb, poate impartasi acum niste ponturi.

1.    Nu sta inchis intr-o carapace. Incearca sa dezvolti o viata sociala activa. Iesi cu prietenii, fa-ti cont pe site-urile de dating, gaseste-ti hobby-uri noi.

2.    Pune intrebari interesante pentru a incepe o conversatie pe masura. Intrebarile comune de genul: “De unde esti?” si “Cu ce te ocupi?” sunt plictisitoare. In schimb, cere o opinie despre evenimente recente din viata sociala.

3.    Ai rabdare. Vei intalni, probabil, o gramada de oameni pana sa dai peste persoana potrivita. Continua sa-ti programezi intalniri si incearca sa te mentii fericit, indiferent daca acestea se concretizeaza sau nu.

4.    Daca iti place de cineva pe internet, intalneste-te cu acea persoana cat mai curand. N-are sens sa pierzi ore intregi cu conversatii interminabile, care ar putea crea asteptari false. Cu cat te intalnesti mai repede, cu atat vei realiza mai curand daca este vorba de o persoana alaturi de care pot avea un viitor sau nu.

5.    Sfatul meu e sa te inscrii pe site-uri de dating care functioneaza pe baza de taxa. Asa, ai sanse mai mari sa dai peste persoane serioase.

</p>
Vote it up
272
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza