Cum poti fi mai sanatos

Afla rezultatele celor mai noi studii pentru a sti ce te ajuta sa-ti prelungesti viata
 
<p>
Studiile realizate in laboratoarele din intreaga lume arata cum putem fi mai sanatosi adaugand sau renuntand la ceva.
PLUS
Paine integrala
Un regim bogat in fibre este chiar mai sanatos decat s-a stiut pana acum. Acesta pare sa ne protejeze nu numai impotriva bolilor de inima ci si impotriva infectiilor si bolilor respiratorii. Intr-un studiu realizat pe 400.000 de subiecti, s-a dovedit ca cei care au mancat mai multe fibre au avut cu 22% mai multe sanse sa supravietuiasca in urmatorii noua ani decat cei care nu le consumau.
Fructe de padure
Consumul ridicat de fructe de padure poate reduce riscul de a dezvolta boala Parkinson, dupa cum arata unele studii preliminare. Mananca diverse sortimente. Nu se stie deocamdata care sunt cele mai bune.
Zinc pentru raceli
Acest tratament controversat poate intr-adevar sa scurteze perioada de raceala cu aproximativ doua zile daca iei pastile sau sirop in primele 24 de ore de la primele simptome, spune o analiza recenta asupra a 15 subiecti. Acestia au luat zilnic doze cuprinse intre 30 si 160 de miligrame.

MINUS

Griji din cauza bufeurilor
Sunt la fel de enervante cum au fost intodeauna, dar studii recente arata ca bufeurile si transpiratia nocturna de la debutul menopauzei sunt semnul unui risc scazut de atacuri cardiace sau cerebrale.
Ingrijorare in ceea ce priveste nivelul PSA
Un nivel ridicat al antigenulului specific prostatic (PSA) poate fi semnul unui cancer de prostata, iar o crestere rapida este deseori un motiv suficient pentru a cere o biopsie. Un studiu recent arata ca nu intotdeauna o crestere rapida a PSA indica riscul de a avea cancer si nu ar trebui sa conduca direct la biopsie atata timp cat nivelul ramane in cote normale.
Sucuri indulcite cu zahar
Stii deja ca nu-ti face bine zaharul si nu are nicio valoare nutritionala. Iti mai dam un argument impotriva sucului indulcit: creste tensiunea arteriala, dupa cum arata un studiu recent. Legatura nu e una clar dovedita, dar de ce sa nu o luam in serios?
</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">Afla cum poti economisi 40-50% din rate creditului tau de nevoi personale</a></strong>
 
Vote it up
132
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza