Cultura in scoli de vara

Bucurati-va de zilele de vacanta din luna august prin activitati relaxante si creative care sa sparga rutina zilnica.
 

Fundatia Calea Victoriei va propune scoli de vara si evenimente interactive in domenii variate: istoria filmului, vorbire in public, branding personal, tehnica mozaicului, bijuterii soutache, scriere creativa, simboluri sacre, fotografie, nutritie si machiaj. Atelierele noastre se petrec intr-o frumoasa casa de pe Popa Soare, numarul 40.

In salile noastre racoroase, unde puteti savura o limonada, veti cunoaste oameni interesanti, veti descoperi noi subiecte fascinante sau va veti cultiva vechi pasiuni.

La Public speaking: Scoala de vara de Vorbire in public (5-9 august), sustinuta de Karina Nagy, vom face impreuna exercitii practice pentru a deveni buni oratori si pentru ca discursul nostru sa capete expresie verbala, gestuala si emotionala.

La Scoala de Vara de Fotografie: Film & digital  (5-9 august), cu Marius Iacob , vom trece de la stadiul de fotograf amator la fotograf profesionist, cursul imbinand notiuni teoretice cu experimente practice.

La Simboluri sacre – limbaje, coduri, semne  (12-16 august), veti descoperi alaturi de charismaticul Mario Barangea misterele imaginatiei simbolice si semnificatiile mandalelor, tarotului si zodiacului.

Scoala de vara de Nutritie: "Suntem ceea ce mancam" (5-8 August), cu nutritionistul Maria Plesea, initiaza persoanele care doresc sa manance sanatos, dar nu stiu de unde sa inceapa pentru a-si dezvolta o nutritie echilibrata.

De-a lungul Atelierul de Mozaic (12-14 august), cu Teodora Varzaru , vom afla istoria mozaicului si vom decora impreuna diferite obiecte, prin spectaculoasa tehnica a mozaicului.

Pentru inscrieri, detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/ , puteti sa ne scrieti la contact@victorie.ro  sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.
 

Vote it up
253
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza