Cui ii spui secretele tale?

Reader’s Digest a realizat un sondaj global pentru a afla care e persoana careia oamenii ii impartasesc secretele lor
 
<p>Care este persoana in care ai cea mai mare incredere? Atat de multa incat sa-i impartasesti secretele tale. In aceasta luna, majoritatea celor care au raspuns la sondajul nostru global spun ca-si impartasesc cele mai profunde dorinte si cele mai intunecate temeri prietenului cel mai apropiat. Doar in Franta si Marea Britanie, partenerul de viata e la „egalitate“ cu cel mai bun prieten, obtinand aceleasi procente. Romanii, in marea lor majoritate, 48%, si-au ales ca cel mai apropiat confident tot prietenul sau prietena, cel mai mic procentaj, de numai 2%, fiind atribuit coafezei. Mama a fost pe locul 1 in acest top numai in Brazilia.

Nu am incredere in stilistul meu ca in sotul meu. Se barfeste mult la coafor. Carmen Salazar, 45, Mexico City, Mexic

Ii spun prietenului meu. Nu vreau ca cei dragi sa-si faca griji pentru mine. Samson Wuon, 44, Hong Kong, China

Ii spun totul prietenei mele!
Ea e singura per-soa-na care ma intelege si ma accepta asa cum sunt. Iar ea imi spune, la randul ei, ceea ce gandeste! Irina Cuza, 25, Bucuresti, Romania

Prietenul
Filipine     51%
China        49
Romania    48
Australia    47
India        47
SUA        43
Canada     41
Malaysia     39
Marea Britanie     38
Franta        37
Germania     37

Partenerul de viata
Olanda     49%
Spania     46
Africa de Sud    45
Rusia    39
Marea Britanie     38
Franta     37
Mexic     35

Mama
Brazilia        42%

Confesiuni in cuplu
In 11 tari, prima alegere a respondentilor mai in varsta a fost partenerul de viata. ±i romanii il considera cel mai important confident, dupa cel mai bun prieten, adunand 33% din voturi.

Fara secrete la coafor
Cel sau cea care-ti aranjeaza frizura a obtinut cele mai mici procente in fiecare tara. Barbatii din Rusia au fost singurii care au acordat un vot mare stilistului, 20% din ei alegandu-l drept confident.

Cat afla mama
In timp ce mama a fost considerata de majoritatea brazilienilor ca principal confident, in topul romanilor ea a ocupat locul trei, obtinand doar 17% din voturi.</p>

Vote it up
332
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza