Cufarul cu povesti regale

Copiii care iubesc basmele sunt asteptati la un nou atelier de desen si lectura, dedicat Reginei Maria a Romaniei
 
<p>
Evenimentul va avea loc sambata, 23 iunie, incepand cu ora 11.30 la Libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5, Bucuresti). Atelierul de lectura sustinut de artistele Daniela Miscov si Magda Condurache va fi dedicat basmului „Insula Serpilor” din volumul cu basme scrise de Regina Maria a Romaniei.
Cufarul cu povesti este un proiect initiat de Libraria Bastilia, dedicat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani, dar si parintilor acestora. In cadrul atelierului, cei mici vor descoperi pietre pretioase adevarate (safir, lapis lazuli, agat, diamant, onix), asa cum fac si eroii basmului „Insula serpilor”, dupa care vor desena un afis al povestii.
Volumul “Povestile Reginei Maria a Romaniei” este o colectie de treisprezece basme scrise de Majestatea Sa Regina Maria in jurul anului 1920, toate inspirate de dragostea pentru Romania si poporul roman. In volum apar ilustratii cu Regina Maria a Romaniei, Regele Ferdinand I, cei cinci copii ai acestora – Carol (viitorul rege Carol al II-lea), printul Nicolae, principesele Elisabeta, Maria si Ileana si printul Mihai (viitorul rege Mihai I al Romaniei).
Taxa de participare este de 10 lei. Locurile sunt limitate, de aceea toti cei interesati sunt rugati sa faca o rezervare pana vineri, 22 iunie, la ora 17.00, la adresa librarium@bastiliagrup.ro sau la numarul de telefon 0756 158 764.
</p>
Vote it up
190
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza