Cu ce ne trece durerea de dinti?

Acidul citric ucide cu eficienta germenii, iar calmarea durerii se instaleaza instantaneu
 

<p>Cum durerile de dinti sunt greu de suportat, medicii stomatologi recomanda cateva trucuri pentru a ameliora aceasta stare de disconfort fara a apela la medicamente. Astfel, sucul de ceapa va reduce considerabil durerea in doar catva minute, daca se vor picura cativa stropi de suc pe dintele care doare. Sucul de lime contine acid citric, care ucide cu eficienta germenii. Potrivit specialistilor, acest suc va curata locul infectiei cu eficienta. In plus, daca durerea apare dupa ce am mancat, atunci se recomanda amestecarea sucului de lime cu bicarbonat de sodiu, pentru a elimina resturile ramase intre dinti.

Semintele de marar combinate cu sucul de lamaie, bogat in acid citric, ajuta si ele la calmarea durerii. Amestecul rezultat se incalzeste putin si se aplica pe zona cu probleme cu ajutorul unui betisor din bumbac. Durerea dispare instantaneu.

Stomatologii mai recomanda uleiul de cuisoare, care are efect antiseptic. De asemenea, el impiedica imprastierea infectiei si reduce semnificativ durerea. Este de preferat sa nu fie inghitit pentru ca este amar.

Alcoolul are proprietati de calmare a durerilor insuportabile de dinti. Acesta are efect de a anestezia zona. Astfel, se recomanda clatirea locului dureros cu whisky de mai multe ori ca sa atenueze durerea. In acelasi timp, extractul de vanilie nu este bun doar la deserturi, acesta ajuta si la reducerea durerilor dentare. Potrivit specialistilor, are un efect destul de rapid si poate fi aplicat ca atare pe zona respectiva.</p>

Vote it up
359
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza