Crocant cu ciocolata

Aceste fursecuri cu doua feluri de ciocolata vor satisface orice pofticios la dulciuri

 

<p>

Pregatire: 15 min
La cuptor: 10 minute fiecare tava
Cantitate: 48 de bucati

Ingrediente:

1 cana de unt moale
2 cani de zahar
2 oua
4 patrate (30 g fiecare) de ciocolata neindulcita, topita si racita
2 lingurite esenta de vanilie
2 1/4 cani de faina alba
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita scortisoara macinata
1 lingurita de sare
1 cana (180 g) fulgi de ciocolata
1 cana de pecan tocat

Preparare:

Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana se obtine o crema usoara si spumoasa. Se adauga ouale, pe rand, se bate bine amestecul. Se adauga si se amesteca ciocolata si vanilia.

Se combina faina, scortisoara, bicarbonatul si sarea; se adauga treptat in mixtura cremoasa. Se adauga fulgii de ciocolata si pecanul.

Se pune compozitia cu lingura pe tavi de copt neunse, la distanta de 5 cm. Se coc la 190°C timp de 10-12 minute, sau pana crapa deasupra. Se scot sa se raceasca pe gratar.

Pentru mai multe retete culinare acceseaza site-ul www.lumearetetelor.ro

</p>

Vote it up
185
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza