Crema de portocale cu fistic

Un desert de la Jakob Hausmann, bucatarul elvetian stabilit la Bucuresti, unde a deschis restaurantul Mica Elvetie
 
<p>
Portii: 6

Ingrediente:


5 lingurite gelatina (se dizolva in apa rece)
4 galbenusuri
100 g zahar pudra
40 ml Grand Marnier
250 ml suc de portocale proaspat stors
30 g fistic tocat marunt
250 ml smantana integrala batuta frisca
2 portocale (felii sau rondele)

Mod de preparare:

Galbenusurile, zaharul pudra si Grand Marnier  se bat ca o crema, se adauga sucul de portocale si 20 g fistic.


Se incalzeste gelatina, se amesteca cu putina crema, apoi se amesteca cu grija totul.

Se pune la rece pana ce se intareste oarecum gelatina, apoi se adauga frisca.

Se umple in 6 forme si se pune la rece pentru minimum 3 ore.

Se aranjeaza pe farfurie si se decoreaza cu felii sau fileuri de portocale, se presara restul de fistic deasupra.
</p>
Vote it up
198
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza