Creeaza piesa decorativa de rezistenta a casei tale

 
Ai un brad impodobit, globulete si crengi de brad imprastiate peste tot prin casa. Dar iti mai trebuie si o piesa de rezistenta, pentru masa in jurul careia se vor reuni cei dragi. Poti crea chiar tu o astfel de decoratiune, fara sa iti consume prea mult timp sau bani.
 
Poti imbraca cateva sapunuri in hartie de impachetat pe care sa le legi apoi cu sfoara si fundite, ca pe niste mini-cadouri. Ia cateva astfel de cadouri si aseaza-le in centrul mesei alaturi de o crenguta de brad.
Pentru o imagine mai rustica, leaga cateva crengi de brad cu o funda mare rosie. Daca vrei sa adaugi si un strat de zapada deasupra, pur si simplu cerne niste zahar pudra deasupra acestui aranjament.

Oricine are globuri in plus! Ia cateva de diferite dimensiuni si umple un vas de sticla cu ele, apoi asaza-l pe o tava frumoasa si vei obtine un ornament elegant, pe care il va admira toata lumea pentru simplitatea de efect!
Daca iti doresti o piesa florala, poti lega intre ei mai multi trandafiri albi, cu cozile taiate scurt, asa incat sa arate ca un bulgare de zapada.