Copiii pot creste prin teatru

Copiii intre 7 si 10 ani se pot inscrie la atelierele de arta dramatica "Creste prin teatru"
 
<p>Creat pentru prima data in tara noastra de UPC Romania si Teatrul Ion Creanga, proiectul isi propune sa sprijine dezvoltarea personalitatii copiilor prin tehnici imprumutate din teatru.
Proiectul "Creste prin teatru" se va desfasura pe o perioada de noua luni, fiind organizat in trei serii si constand in ateliere de arta dramatica sustinute de un expert in arta dramatica si un psiholog.

Prima serie va avea loc in perioada 18 septembrie – 18 decembrie 2010 si va fi urmata de a doua serie intre 8 ianuarie 2011 – 26 martie 2011, respectiv cea de-a treia serie intre 2 aprilie 2011 si 11 iunie 2011.
Inscrierile sunt gratuite si se fac pana la 31 august 2010, prin completarea unui formular online, alaturi de trimiterea unei scrisori de motivatie electronice, accesand sectiunea dedicata de pe www.cresteprinteatru.ro.
La finalul primei serii de ateliere, UPC Romania va realiza un ghid de educatie si dezvoltare a copiilor prin arta dramatica. Ghidul va fi disponibil gratuit pe site-ul proiectului si va reprezenta un instrument util pentru toti cei interesati sa aplice metodologia din cadrul proiectului. </p>

Vote it up
352
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza