Copiii invata sa fie voluntari

Cei mici se pot inscrie, in aceasta perioada, la cursurile “Scolii de Voluntari” din Bucuresti
 

Proiectul a fost lansat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti si se va desfasura in perioada 25 februarie si 28 aprilie.


Organizatorii s-au propus sa-I invete pe copii cum isi pot dezvolta spiritul civic si folosi ideile in folosul comunitatii, oferindu-le, practice, o educatie non-formala,


Cursurile sunt gratuite si se vor desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti. „Scoala de Voluntari” este structurata in opt module. La finele a minim trei module de curs, voluntarii vor primi o diploma de participare si vor avea ocazia sa participle la proiectele derulate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.


Iata modulele din cadrul programului: „Comunic, deci exist!”; „Banii pot lucra pentru tine”; „Management de proiect”; „Hai sa ne jucam!”- Curs de animatie socio-educativa; „Atentie, vorbesc!”- Curs de deprindere a discursului public; „Eu conduc, tu conduci…Suntem o echipa!”- Curs de leadership; „Cine sunt si ce vreau sa fac?”- Rolul voluntarului in comunitate; Curs de prim ajutor.


Cei interesati trebuie sa completeze fisa de inscriere de pe unul din site-urile: www.protectiacopilului6.ro sau www.asistentasociala6.ro.

Vote it up
389
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza