Contraste de culori in bucatarie

Pentru amenajarea bucatariei, designerii ne indeamna sa fim cat mai indrazneti
 

<p>

Iata cateva sugestii:

1. Un mobilier 100% alb poate parea banal, dar daca stii cum sa il accesorizezi, bucataria ta va avea mereu un aspect primavaratic. Alege rosu si bleu ciel pentru culoarea peretilor, a perdelelor sau a electrocasnicelor retro pentru a crea un contrast dragut.

2. Din galben si rosu rezulta un contrast indraznet, potrivit stilului retro, cat si celui modern.  

3. O explozie de culori creata cu verde crud si galben deschis poate fi mult prea stridenta pentru conformisti. „Calmeaza“ atmosfera, alegand electrocasnice albe.

4. Nu te poti decide asupra culorii mobilierului? Atunci alege o culoare deschisa pentru rafturile de sus si una inchisa pentru blat. Viceversa nu este o optiune, deoarece micsoreaza si aglomereaza vizual spatiul.

5. In cazul unui mobilier alb, cu usi din sticla, vopseste intr-o culoare puternica interiorul acestuia pentru un look sofisticat si dinamic.

6. Daca ai un mobilier afectat de trecerea anilor, e bine sa-l integrezi intr-o amenajare vintage. Un perete din caramizi este finisajul perfect.

7. O combinatie intre modern si traditional poate face din bucatarie o incapere interesanta. Lemnul de pe perete contrasteaza cat se poate de elegant cu un portocaliu modern al mobilierului. Restul finisajelor sunt minimaliste.

Citat celebru
“Culorile sunt obsesia mea zilnica, bucuria si tortura.” - Claude Monet
Sursa: citatepedia.ro

</p>

Vote it up
177
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza