Consultatii medicale pe internet

Peste 1450 de doctori sunt pregatiti sa raspunda online intrebarilor venite din partea pacientilor
 
<p>
Daca ai nevoie de o consultatie medicala si nu ai timp sa ajungi la doctor, acum ai posibilitatea de a cere o parere folosindu-te de internet. Astfel, pacientii pot comunica mai usor si mai simplu cu medicii, folosind noua platforma online doctor.ro.
Proiectul are ca obiective imbunatatirea comunicarii online pacient-doctor, dar si facilitarea accesului pacientului la profesionistii din toate specialitatile medicale.
Doctor.ro este un instrument online, usor de utilizat de catre persoanele care-si cauta doctor pe internet. Pacientii pot accesa site-ul www.doctor.ro pentru a adresa o intrebare pe e-mail medicilor inscrisi in acest proiect. Peste 1450 de doctori sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor venite din partea pacientilor.
Site-ul ofera pacientilor posibilitatea de a-si crea propria fisa medicala online, de a-si accesa  istoricul medical in orice moment al zilei, de a trimite fisa catre medicul caruia ii solicita o consultatie si de a urmari evolutia starii sale de sanatate, pas cu pas.
Din luna august 2011, pana in prezent, au fost adresate peste 1500 de intrebarile doctorilor inscrisi in acest proiect.
</p>
Vote it up
435
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza