Concurs pe internet

Salvati Copiii a lansat o intrecere dedicata celor mici, prin care acestia sunt chemati sa conceapa reguli de buna purtare in mediul online
 

<p>

Sub sloganul „Vrem respect pe Internet!”, concursul national isi propune sa evidentieze necesitatea existentei unei “Netichete”, adica a unui set de reguli de buna purtare pe Internet, agreate si folosite de toti utilizatorii mediului virtual.
 
Competitia se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste intre 6 si 18 ani incadrati in doua grupe de varsta: 6-11 ani si 12-18 ani, care vor participa in echipe formate din maxim 3 membri, coordonate de un profesor sau parinte.
 
Echipele castigatoare vor fi premiate in cadrul Galei Sigurantei pe Internet din data de 5 februarie 2013 in Bucuresti. La Gala vor participa sustinatorii evenimentului reprezentand institutii si companii private implicate in domeniul utilizarii Internetului prin intermediul calculatorului sau al telefonului mobil.

Acestia vor premia echipele castigatoare cu produse atractive din domeniul IT. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat la adresa  www.sid2013.sigur.info. La aceeasi adresa participantii pot descarca formularele de participare si isi pot inscrie proiectele in concurs.

</p>

Vote it up
174
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza