Concurs de desen

Google propune copiilor din Romania un concurs de creatie pentru sigla motorului de cautare din ziua de 1 decembrie
 

Intitulata „Doodle 4 Google”, competita urmareste realizarea unor desene cu tema „Romania mea este...” pentru Ziua Nationala a Romaniei.

La concurs se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Cea mai buna lucrare va aparea pe 1 decembrie pe pagina de start a Google Romania si va primi un premiu in valoare de 15.000 de lei.

De asemenea, primii zece finalisti vor castiga tablete, iar scolile din care provin primii cinci clasati vor primi burse de tehnologie in valoare de 20.000 de lei.

Inscrierile se desfasoara pana pe 15 octombrie, iar fiecare copil poate participa cu un singur desen. Creatiile pot fi trimise prin posta sau e-mail, impreuna cu formularul de inscriere de pe pagina google.ro/doodle4google .

Dupa terminarea inscrierilor, echipa Google Romania va alege cele mai frumoase 250 de lucrari. Apoi, juriul concursului va selecta cele mai reprezentative 30 de desene. Dintre acestea, publicul are ocazia sa isi exprime votul la adresa mentionata mai sus, intre 8 si 27 noiembrie.

Vote it up
171
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza