Concert Elvis Costello

Mai sunt cateva zile pana cand starul rock va ajunge in Romania. Inca mai poti sa prinzi bilete
 
<p>Pe 3 noiembrie, Elvis Costello va sosi in Romania pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti. El va canta in fata publicului din Romania o selectie din hiturile care l-au facut celebru pe tot mapamondul in cei 40 de ani de activitate.

Romanii il cunosc in special datorita unor piese de dragoste, cum ar fi “She”, “I want you”, “Alison”, “Smile” sau “I'll never fall in love again”.
 
Obisnuit cu turneele (numai anul acesta este in tur deja de sapte luni), Elvis Costello nu este un artist pretentios, nu da batai de cap organizatorilor venind cu pretentii exagerate sau greu de realizat. Desi nu se declara vegetarian, Costello nu mananca decat peste. “Nu imi place gustul de carne de pui, de vaca, de porc, de oaie etc, asa cum nu imi place gustul de alcool” – declara artistul.
 
In ciuda vietii de rockstar pe care a dus-o (a divortat de 2 ori – fostele neveste sunt cantareata britanica Cait O'Riordan, basul de la The Pogues,  si Mary Burgoyne; a avut o relatie cu modelul Playboy, Bebe Buell, mama lui Liv Tyler), se pare ca alaturi de sotia sa actuala duce o viata linistita. Elvis Costello si-a gasit echilibrul alaturi de Diana Krall. Casatoria lor a avut loc in 2003, la casa lui Elton John. Au doi fii gemeni.
 
Biletele pentru concertul de la Bucuresti mai sunt disponibile prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.</p>

Vote it up
337
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza