Colega noastra a ajuns vedeta

Dupa ce a castigat concursul culinar “Academia lui Horia”, Ioana Grigore a primit peste o mie de mesaje pe Facebook  
 
<p>La scurt timp de la finala difuzata la Prima TV luni seara, colega noastra, Ioana, sefa de proiect a site-ului Lumearetetelor.ro, a fost asaltata de mesaje de la fanii emisiunii, admiratori si iubitori ai artei culinare de pretutindeni:

“Pe Facebook, lista mea de prieteni este din ce in ce mai mare. Sunt multi oameni care imi trimit mesaje de incurajare pentru urmarea unei cariere in domeniul culinar”, povesteste castigatoarea celor 10.000 de euro. “Unii imi spun ca erau siguri inca de la inceput ca eu voi castiga, altii imi cer retetele preparatelor gatite in finala, dar am primit si multe mesaje de la oameni care imi povestesc despre pasiunea lor pentru gatit”.
“Sunt nespus de fericita ca pot oferi sfaturi (lin celor care deja s-au inscris la Academia lui Horia, sezonul al doilea. Toti sunt emotionati, mai ales din cauza exigentelor maestrului. Nu pot decat sa-i incurajez sa mearga mai departe, pentru ca maestrul Virlan vede adevarata pasiune pentru gatit si ghiceste talentele culinare”, spune Ioana.


Inscrierile pentru sezonul al doilea al “Academiei lui Horia” continua pana pe 19 septembrie.
Click aici pentru ultimele informatii despre emisiune.
Citeste si interviul Ioanei de dupa finala.
</p>
Vote it up
317
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza