Coleg de alergat - job profitabil pentru studenții din China

Un "coleg de alergat" câștigă până la 500 de dolari pe lună
 

Studenții din China câștigă bani din jobul de "coleg de alergat" pentru persoanele care nu sunt în formă, cei care lucrează la birou și au o viață sedentară, relatează BBC.

China Global Times spune că unii studenții câștigă până la 3000 de yuani (490 de dolari) pe lună, în calitate de parteneri de alergare. Jobul presupune încurajarea clienților care în mod normal nu au disponibilitatea necesară pentru a ieși singuri la alergat. 

Chen Li, în vârstă de 24 de ani, câștigă peste 1000 de yuani pe lună prin acest "serviciu de închiriere partener de alergat" pe care îl promovează pe un site de cumpărături online. 

Chen este disponibil de la "7 la 12 seara", în zilele lucrătoare, și întreaga zi, în weekend. El cere 10 yuani pe oră pentru o sesiune de alergat "cu escortă". 

Pentru că își oferă serviciile mai ieftin cu 5 yuani decât prețul pieței, Chen speră că va putea atrage mai mulți clienți. 

Conștient de faptul că unii clienți sunt reticenți în ceea ce privește alergatul cu tineri în formă, băiatul sugerează ca partenerii de alergat să schimbe detalii referitoare la identitatea lor înainte de a începe programul. 

În plus, el sfătuiește ca exercițiile fizice să aibă întotdeauna loc în spații publice. 

Sursa: HotNews.ro

 
 
Vote it up
205
Ai votat deja!Voteaza