Cirque du Soleil – Alegría la Bucuresti

In perioada 5 - 8 septembrie 2013, Cirque du Soleil a revenit la Bucuresti cu un nou spectacol, numit Alegría
 

<p>

Alegría este mai mult decat un spectacol, este o experienta unica si emotionanta care va captiva spectatorii de toate varstele. Show-ul dispune de o distributie internationala de 55 de performeri si muzicieni din 15 tari. Alegría adopta un stil baroc, de opera, cu costume viu colorate, muzica originala interpretata live si o serie de detalii ce vin sa imbogateasca spectacolul uimitor de atletism si arta. Rezultatul este un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza combinate cu acrobatii elegante.

In limba spaniola denumirea spectacolului inseamna optimism, bucurie, veselie. Alegría include acrobatii uluitoare, printre care si numarul Trapez Sincron de o senzualitate dramatica si numarul Barele Aeriene plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti se balanseaza la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

Spectacolul Alegría readuce la viata arta mongola a contorsionarii si prezinta publicului ritmicul si periculosul Dans al Cutitelor de Foc. Pe langa toate acestea, vibratia tineretii va fi insufletita de alertul Power-Track, o demonstratie geniala de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina.

Publicul va ramane impresionat si de numarul Barele Rusesti, unde artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robusti ai colegilor lor.

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Spectacolele echipei Cirque du Soleil au adunat de-a lungul timpului peste 1 milion de spectatori in toata lumea. Ca si anul trecut, evenimentul din Capitala va fi organizat de echipa Events care se ocupa si de organizarea show-ului Sensation “Source of Light”.

Aseara, la Romexpo, a avut loc prima reprezentatie, urmand ca in zilele de 6, 7 si 8 septembrie sa sustina alte cinci spectacole.

</p>

Vote it up
292
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza