Cinema in parc

Pana pe 25 iulie, in Parcul Bazilescu din Bucuresti vor fi proiectate gratuit cele mai noi filme romanesti si internationale
 
<p>
Evenimentul are loc in fiecare seara, incepand cu ora 22.00, iar intrarea este libera.

Programul include „Jaf... la Turnul Mare/ Tower Heist", un film cu Ben Stiller si Eddie Murphy in rolurile unor angajati ai unui complex de lux care incearca sa se razbune pe un escroc miliardar de pe Wall Street pentru ca le-a furat fondul de pensii.

Nominalizat la Festivalul de Film de la Venetia si la premiile Academiei de Film Europene, lungmetrajul „Nevasta la putere/ Potiche" o are ca protagonista pe Catherine Deneuve interpretand rolul unei femei nevoite sa preia fraiele afacerii de familie, situatia complicandu-se cand realizeaza ca liderul de sindicat este un fost iubit al ei, Maurice Babin, interpretat de Gerard Dépardieu.

Lista titlurilor contine si filme romanesti - „Nasa", o comedie in regia lui Jesus del Cerro si Virgil Nicolaescu ce a obtinut premiul publicului la gala Gopo 2012, „Visul lui Adalbert", o comedie neagra semnata de Gabriel Achim, si „Tatal Fantoma", in regia lui Lucian Georgescu, cu Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Mihai Constantin si Mirela Oprisor.

</p>
Vote it up
229
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza