Cinema in aer liber in Parcul Titan

Caravana Metropolis ajunge la final in aceasta saptamana in sectorul 3, in Parcul Titan, pe Insula Artelor.
 

In perioada 18 august - 8 septembrie, in fiecare seara de marti pana duminica, incepand cu ora 21:00, Primaria Sectorului 3 in parteneriat cu Asociatia Culturala Metropolis organizeaza proiectii de film in aer liber.

 

Filmele proiectate in Parcul Titan, pe Insula Artelor sunt atat productii internationale, cat si romanesti, premiate la festivaluri internationale de film si impaca toate gusturile, atat pe ale cinefililor, cat și pe ale amatorilor de distractie și relaxare intr-un spațiu deschis.

 

Programul ultimei saptamani de proiectii, 3 – 8 septembrie:

 

1.      Pozitia copilului – marti, 3 septembrie, ora 21:00 – cel mai de succes film romanesc de anul acesta, in regia lui Calin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2013.

2.      In pielea lor - miercuri, 4 septembrie, ora 21,00 – Un thriller captivant, premiat la Festivalul International de Film de la Chicago. O poveste a unei familii, a carei vacante este intrerupta cu violenta de o alta familie, intr-o calatorie de dobandire a “vietii perfecte”.

3.      Amantii Pasageri – joi, 5 septembrie, ora 21,00 – Cel mai recent film al celebrului regizor Pedro Almodovar este o poveste ce se desfasoara integral intr-un avion. Regizorul insusi descrie filmul ca o "comedioara foarte usoara". Rolurile principale sunt detinute de Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas si Raúl Arévalo. Antonio Banderas, Penélope Cruz si Paz Vega vor avea aparitii de tip cameo in film.

4.      Partea ingerilor – vineri, 6 septembrie ora 21,00 – Premiat la Cannes in 2012 cu Premiul Juriului, nominat la Caesar si BAFTA, filmul spune povestea unor tineri fara nici un viitor, din suburbiile Glasgow-ului, traind la limita infractionalitatii, care se trezesc dintr-o data intr-un anturaj favorabil.

5.      Vanatoarea (The Hunt) – sambata, 7 septembrie, ora 21:00 - Caștigatorul Oscarului European pentru Cel mai bun scenariu este filmul care i-a adus lui Mads Mikkelsen un premiu la Cannes pentru Cel mai bun actor.

6.      Noaptea Devoratorilor de Publicitate - un spectacol oferit de Jean Marie Boursicot – duminica, 8 septembrie, ora 21,00. Producator general: Dan Chisu. Durata: 2 ore.

 

Intrarea la proiectiile din cadrul evenimentului „Cinema in aer liber” este libera.

Vote it up
469
Ai votat deja!Voteaza