Cine isi cauta loc de munca

Specialistii in recrutare au intocmit profilul candidatului care isi cauta la ora actuala un job pe internet
 

<p>

Astfel, potrivit datelor centralizate de site-ul de recrutare BestJobs.ro, in prezent, profilul candidatului in Romania este urmatorul: absolvent de facultate, vrea un job in Vanzari si locuieste in Bucuresti.

Concluzia s-a desprins dupa ce specialistii au concluzionat ca cei mai multi dintre cei care isi cauta un loc de munca pe platformele online sunt femei, cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, cu o facultate la activ si permis de conducere, ce au experienta in domeniul Vanzari.

Pe locul doi se afla candidatii care isi cauta un loc de munca in Finante, numarul acestora depasind usor 70.000 de persoane, la nivel national. Dintre acestia, 78% au terminat facultatea, in timp ce 36% au si un master la activ. Si in acest caz, cei mai multi candidati locuiesc in Bucuresti (49%), in timp ce 49% dintre acestia vorbesc limba engleza fluent si au carnet de conducere (73%).

Locul trei este ocupat de candidatii care isi cauta un loc de munca in domeniul serviciilor (Horeca, infrumusetare, sport, protectie si paza, etc), in contextul in care numarul acestora depaseste 52.000 de persoane. In schimb, proportia este egala intre cei care au studii superioare la activ si cei care au studii medii sau inca nu au absolvit facultatea.

</p>

Vote it up
230
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza