Chowder de peste

Rosiile gatite contin licopen, substanta ce ajuta organismul sa lupte impotriva cancerului de prostata
<p>Timp pregatire 8 minute
La foc 25 minute
Se obtin 4 portii
1 portie contine: 215 calorii, 26 g proteine, 16 g carbohidrati, 4 g grasimi, 1 g grasimi saturate, 50 mg colesterol, 4 g fibre, 569 mg sodiu

Ingrediente

1 lingura ulei de masline
1 ceapa de marime potrivita, tocata mare
2 catei de usturoi, tocati marunt
1 lingurita seminte de fenicul
2 cani de suc de scoici (imbuteliat)
1 conserva (400 g) rosii fierte
1/2 cana vin alb sec
200 g cartofi rosii cu coaja, taiati bucati mici
450 g fileuri de peste (mai tare), cum ar fi cod sau eglefin, taiat in 8 bucati
1/4 cana patrunjel tocat mare

Preparare

Intr-o cratita mare se incalzeste uleiul, la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul. Se rumenesc 5 minute, pana devin moi. Se adauga semintele de fenicul. Se rumenste totul inca 30 de secunde. Se adauga sucul de scoici, rosiile, vinul si cartofii. Se fierbe incet, descoperit, timp de 15 minute, pana cand cartofii s-au inmuiat.

Se adauga pestele si patrunjelul. Se da supa in clocot. Se ia de pe foc si se serveste imediat.</p>

Vote it up
223
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza