Chirita, special pentru copii

Piesa Coana Chirita, avand-o in rolul principal pe Stela Popescu, e pusa in scena in martie, special pentru cei mici
 

<p>

Coana Chirita, unul dintre cele mai populare personaje ale literaturii noastre, care a starnit rasul generatiilor intregi de spectactori mari si mici pe toate scenele din Romania, soseste cu - alaiul ei de frantuzisme gresit pronuntate spre hazul tuturor - pe scena Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti, nr. 16).

Daca de-a lungul istoriei teatrului romanesc Coana Chirita a insemnat magistrale interpretari ale marilor noastre actrite, printre care le amintim pe Draga Olteanu si Tamara Buciuceanu, de aceasta data mosiereasa grosolana cu preocupari mondene va prinde viata gratie unui alt important nume al scenei noastre: Stela Popescu.

In toate zilele de vineri ale lunii martie - 1, 8, 15, 22, 29 – de la ora 17.00, la Opera Comica pentru Copii, Chirita cu cei trei copii ai ei Aristita, Calipsita si Gulita si celelalte personaje pitoresc creionate de Alecsandri in seria sa de comedii va asteapta la un spectacol plin de haz si voie buna.

Regia productiei poarta semnatura lui Cristian Mihailescu, scenografia este semnata de Viorica Petrovici, iar asistent de regie este Sorina Tiron. Partitura muzicala creata de compozitorul Alexandru Flechtenmacher va fi interpretata, alaturi de Stela Popescu, de artistii deja aplaudati de public in numeroase spectacole ale Operei Comice pentru Copii in tara si peste hotare: Vicentiu Taranu, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu, Oana Serban, Valentino Tiron, Raluca Oprea, Andrei Lazar si Levente Ambrus.

Pentru rezervarea biletelor la spectacol, puteti contacta numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri intre orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Citeste stirea integrala pe Hotnews.ro

</p>

Vote it up
142
Ai votat deja!Voteaza