Ceapa coapta

Datorita coacerii lente si indelungate, ceapa capata o aroma dulceaga si intensa, iar salsa de rosii da un gust deosebit.
<p>Preparare: 5 minute
La foc: 1 ora - 1 ora si 15 minute

Ingrediente

4 cepe mari, de aproximativ 300 g fiecare
100 ml otet balsamic
1 lingura zahar brun
Sare si piper negru

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se taie cepele in doua pe lung, nu se descojesc si se pun intr-o tava cu partea taiata in jos.
2. Se amesteca otetul si zaharul cu 200 ml apa, se toarna peste ceapa si se coc 1 ora - 1 ora si 15 minute, pana cand s-au inmuiat.
3. Se aranjeaza ceapa pe un platou, cu partea taiata in jos, se potriveste de sare si piper si se serveste calda.</p>

Vote it up
188
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza