Ce-si doreste cu adevarat sotul tau

 
Nu esti deloc convinsa de cadoul pe care sa il cumperi jumatatii tale anul acesta? Am trecut cu totii prin asta (pana cand sa tot primeasca cravate si seturi de baie?!). Iata mai jos cateva idei creative prin care sa-i arati ca iti pasa cu adevarat.

“Sotul atletic”
Daca ai un om activ langa tine, atunci cel mai probabil i-ar placea sa aiba tot timpul muzica care sa-l tina in miscare. Gandeste-te deci la un Ipod sau Mp3  Player incarcat deja de tine cu muzica lui preferata. Pluseaza si cu un set de casti bune, eventual wireless. Daca lucreaza de acasa, gandeste-te la un set de gantere mici cu care sa se antreneze din cand in cand, muschii trebuie tinuti in miscare nu?

“Impatimitul sporturilor”
Surprinde-l anul acesta ajutandu-l sa-si incurajeze echipa favorita! Daruieste-i tricoul echipei de fotbal preferate sau chiar un abonament pe stadion, pentru a putea vedea din linia intai toate meciurile importante. Poti fi chiar ceva mai creativa, luandu-i o tavita pentru cuburi de gheata in forma de mingi sau punandu-i pe cateva DVD-uri meciuri memorabile din istoria fotbalului. Te poti consulta cu un prieten de-ai lui pentru a merge la sigur!

“Sotul digital”
Iubeste produsele electronice si e la curent cu tot ce apare nou in materie de digital. Treci peste telefoane performante sau un hard disk nou si mult mai incapator si gandeste-te la alte obiecte care sunt in aceasta zona si care ii vor fi foarte utile. Ca de exemplu o geanta eleganta si compartimentata in care sa-si poata lua cu el oriunde obiectele electronice de care nu se poate desparti. Si daca vrei ceva in plus, poti pune in geanta si un dispozitiv nou-nout!