Ce-si doreste cu adevarat sotia ta

 
Sa fim realisti: deja i-ai daruit sotiei tale de-a lungul anului parfumuri si bijuterii la diferite ocazii. De Craciun mergi pe o directie complet diferita si bucura-te si tu alaturi de ea de surpriza minunata pe care o va avea!

“Sotia muncitoare”
Daca sotia ta este o femeie foarte activa, probabil ca este ocupata sa fie mai atenta la ceilalti decat la propria persoana. Asadar ofera-i ceva care sa o ajute sa se relaxeze cand ajunge seara acasa dupa o zi haotica, mai ales in aceasta perioada. Suprinde-o asteptand-o cu masa pregatita, urmata de un masaj relaxant. Include si un set pentru baie cu lumanari si o sare de baie spumanta si parfumata. Poti adauga si o cutie frumoasa in care sa-si poata lua pranzul la birou!

“Sotia sportiva”
Dupa ora de sala sau exercitii, sotia ta va adora un aparat de masaj care sa o ajute sa se destinda. Pentru o femeie care iese la jogging, aceste mici dispozitive electronice ii vor face activitatea si mai placuta: casti wireless, un ipod sau mp3 player pe care poti incarca in avans muzica ei preferata!

“Sotia cu pasiuni”
Rasfat-o cu aparatura electronica pe care stii ca si-o doreste, dar i se pare intotdeauna prea scumpa ca sa si-o cumpere singura. Femeile carora le place sa savureze ocazional un vin bun, se vor bucura de o sticla sau doua de vinuri alese – daca nu te pricepi, mergi la un magazin specializat si vanzatorul te va ajuta sa alegi – sau de un set de pahare elegante pentru vin. Daca stii ca este o gurmanda, fa-i un cos incarcat cu ingredientele ei preferate cum ar fi un otet balsamic bun, o rasnita eleganta pentru condimente si ierburi aromate.