Ce-i o casa de pescar?

Copiii cu varste intre 2 si 6 ani sunt asteptati la Muzeul National al Satului pentru ateliere de creatie intr-o gospodarie pescareasca
 
Sub tema “Ce-i o casa de pescar – ia spune-mi, tu ai habar?”, programul propune doua tipuri de activitati intr-un singur program care dureaza o ora: vizita interactiva in gospodaria din Ostrov si un atelier creativ in care copiii vor folosi materiale naturale intalnite in spatiul satului traditional.
Copiii vor fi invitati sa descopere drumul spre o gospodarie de pescari fiind ajutati de unele indicii naturale de adulmecat sau de altele atent plasate de catre organizatori de observat. Ajunsi acolo, vor descoperi ca totul are legatura cu apa in jurul careia se invart toate celelalte aspecte ale vietii locuitorilor din Ostrov. Diferite jocuri vor accentua importanta apei pentru oamenii din acest tip de univers, iar copiii vor descoperi obiecte, obiceiuri si materiale care ajuta la convietuirea cu pestii si cu peisajul lacustru.
O marioneta supriza va spune o poveste iar diferite jocuri de imaginatie vor ajuta la constientizarea  legaturii dintre om si mediul in care traieste. In partea de atelier, in functie de varsta, o familie de pestisori se va naste din manute de copii si incredere de parinti.
Programele se desfasoara dupa urmatorul orar:
sambata,  25 august, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani
duminica, 26  august, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani
sambata,  1 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani
duminica, 2 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani
sambata,  8 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani
duminica, 9 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani
Programarile sunt absolut necesare si se fac numai in saptamana programului la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea inscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0747 027 353.
 
Vote it up
158
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza