Castigatoarea Marelui Premiu Reader’s Digest a sarbatorit alaturi de familia sa si Andreea Marin-Banica

Anica Albert din Branistea, judetul Bistrita-Nasaud, a avut un inceput de an plin de emotii.
 

<p>In data de 8 ianuarie, doamna Albert a primit un telefon de la Irina Popa, managerul concursului Reader’s Digest, care o anunta ca este castigatoarea Marelui Premiu in valoare de 60.000 de Euro. Evident, in prima clipa, doamnei Anica nu i-a venit sa creada ca a castigat atatia bani. Cand a auzit, insa, la telefon vocea Andreei Marin-Banica, pe care a recunoscut-o din prima, i-a disparut orice urma de indoiala.

Dupa ce si-a revenit din soc, doamna Albert a sunat-o pe sora ei sa-i dea vestea cea buna. Aceasta l-a sunat imediat pe Dani, fiul cel mare al castigatoarei, care locuieste in Spania. Dani si-a sunat la randul lui fratele, care si el sta in Spania, ca sa-l anunte si pe acesta. Baietii au intrat imediat pe site-ul Editurii Reader’s Digest ca sa se asigure ca este adevarat. Cand au vazut numele mamei lor in fruntea listei cu castigatorii celui de Al Saselea Concurs Reader’s Digest au inceput sa se pregateasca de drum. Desi abia se intorsesera in Spania de cateva zile dupa vacanta de sarbatori, baietii s-au suit in masina si au condus 3.000 de kilometri ca sa poata sarbatori alaturi de mama lor.

Ajunsi acasa, cei doi fii s-au odihnit putin, apoi intreaga familie s-a suit in masini si au pornit spre Bucuresti ca sa-i cunoasca pe reprezentantii Editurii Reader’s Digest si sa primeasca cecul onorific chiar din mainile Andreei Marin-Banica. Doamna Albert a venit la Bucuresti cu sotul, cei doi fii, sora, cumnatul si nepoata. Masa, care a avut loc la un restaurant luxos din capitala, a fost o adevarata petrecere in familie. Prezenta Andreei Marin-Banica a fost pentru toti cei prezenti ca un al doilea premiu. Anica Albert n-a mai fost la Bucuresti din 1979, cand a locuit o vreme in capitala cu sotul ei.

“Suntem o familie care, ca toate celelalte familii, am avut parte de mari incercari, dar faptul ca o vad pe mama atat de fericita acum, este o adevarata bucurie”, a spus Dani, fiul cel mare al castigatoarei. Pentru ca este pasionat de istorie, Dani ia de la parintii sai cartile Reader’s Digest care il intereseaza si le duce in Spania. Cartile sunt studiate si de sotia lui, de origine spaniola, care incearca sa invete limba romana.

Intrebata ce are de gand sa faca cu banii castigati, Anica Albert  a marturisit ca premiul va fi impartit intre cei doi fii, pentru ca ei sunt cea mai mare bucurie pe care o are. Va avea grija sa le faca daruri celorlalti membri ai familiei si sa-si pastreze o suma cu care sa faca reparatii casei in care locuiesc. Domnul Albert, sotul Anicai, va avea probabil parte de un cadou mai consistent, avind in vedere ca el a fost cel care a trimis la posta plicurile din luna noiembrie, pentru ca sotia era plecata in Spania la baieti. Si tocmai acele plicuri au fost cele norocoase. Din fericire, sotul Anicai a fost destul de rapid in trimiterea raspunsului la editura, astfel incat castigatoarea a primit si Bonusul pentru Raspuns la Timp in valoare de 3.000 de Euro.

Pentru ca stie ca este bine sa imparti norocul si cu altii, doamna Albert va pune deoparte o suma din premiul castigat de la Reader’s Digest pentru a face o bucurie unor oameni nevoiasi care au nevoie de ajutor. Andreea Marin-Banica a acceptat sa-i fie Anicai complice in acest plan generos si o va ajuta pe castigatoare sa aleaga un caz umanitar pe care il va sprijini dupa puterile ei.

Petrecerea Marei Castigatoare a durat 3 ore, in care cei prezenti au ras de bucurie si au plans de emotie. La sfarsit, intreaga familie Albert a facut poze cu Andreea Marin-Banica si cu Irina Popa, managerul concursului, si au hotarat sa tina legatura.</p>

Vote it up
617
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza