Cartea Junglei pe DVD

Retraiti magia desenelor animate alaturi de cei dragi
 

<p>

Magia, aventura si muzica celei mai indragite animatii Disney sunt gata sa uimeasca si sa recucereasca intreaga familie, odata cu lansarea pe DVD a editiei de colectie Cartea Junglei, de astazi, in toate magazinele partenere Pro Video. Cele doua parti ale animatiei, Cartea Junglei 1 si 2, vor fi disponibile si intr-un pachet special.

Cartea Junglei reuneste simpaticele personaje Mowgli, pantera Bagheera, ursul Baloo si rautaciosul tigru Shere Khan intr-o aventura memorabila pe 2 discuri, care contine si o multime de elemente bonus si jocuri.

Celebra adaptare animata a romanului clasic de Rudyard Kipling va prinde o noua viata cu aceasta editie de colectie spectaculoasa! Acum, cu o imagine restaurata cu mare maiestrie si sunet imbunatatit, vom putea sa traim din nou povestea care a fascinat generatii intregi. Plin de melodii care celebreaza prietenia, distractia si aventura, acest film animat este ultima productie care s-a bucurat de contributia legendarului Walt Disney.

Capodopera animata pe 2 discuri contine o serie de elemente bonus spectaculoase printre care se numara: Personajul pierdut: rinocerul Rocky, Cantece taiate, Selectie melodii, Videoclip: „I Wanna Be Like You” de Jonas Brothers, jocuri noi si altele.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, Cartea Junglei poate fi achizitionat, incepand cu 12 august, din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, pe DVD, la un pret recomandat de 52.90 RON. Pachetul Cartea Junglei 1 si 2 poate fi achizitionat la pretul de 99.90 lei.

</p>

Vote it up
597
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza