Cars 2, fruntas in box office

Filmul de animatie "Masini 2/ Cars 2" a fost lider in box office-ul romanesc in weekend-ul trecut 
 
<p>Filmul, realizat de Pixar, a incasat pana in prezent 443,2 milioane de dolari pe plan mondial. Printre actorii care si-au imprumutat vocile pentru acest film se numara Owen Wilson, Michael Caine, Joe Mantegna.
Filmul original "Masini/ Cars", regizat in 2006 de John Lasseter, a primit doua nominalizari la premiile Oscar si a generat incasari de 461,9 milioane de dolari pe plan mondial.
Lungmetrajul "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2", ultimul film din franciza "Harry Potter", a coborat de pe pozitia a doua pe a treia, cu incasari de 87.433 de lei si 3.989 de spectatori.
Filmul a depasit deja pragul de 1 miliard de dolari in ceea ce priveste incasarile pe plan mondial, au anuntat reprezentantii Warner Bros. "Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2", ultimul film al fenomenului mondial ce are la baza romanele lui J. K. Rowling, este si cel mai spectaculos de pana in prezent, oferind pentru prima oara spectatorilor o experienta cinematografica unica, datorata inaltei tehnologii 3D si IMAX 3D. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution.</p>
Vote it up
150
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza