Campania noastra, la final

Doar azi mai poti vota pentru sprijinirea campaniei Reader’s Digest de implementare a Butonului de Siguranta pe Internet. Afla cum!
 
<p>
La zece luni de la lansarea initiativei pentru Butonul de Siguranta pe Internet, campania Reader’s Digest, promovata simultan in toate cele 16 tari europene in care revista noastra e prezenta, se apropie de final.

Pana in prezent, zeci de mii de cititori din intreaga Europa si-au exprimat deja sustinerea fata de aceasta initiativa, menita sa le ofere copiilor un sistem unic de raportare si sprijin in cazul abuzurilor din mediul virtual.

De-a lungul ultimului an, Reader’s Digest a publicat, in editia tiparita a revistei, o serie de articole speciale dedicate pericolelor care pandesc pandesc pe Internet – “Sedusi online”, “Vanati de pedofili pe internet”, “Sa ne protejam copiii”, “Cand copiii agreseaza copii” si “Sexul, adolescentii si internetul”.

Acestea au fost citite de mai mult de 10 milioane de persoane. Conform datelor preliminare, peste 55.000 dintre acestea si-au facut timp sa completeze sondajul menit sa determine reprezentantii UE si guvernele din tarile europene sa introduca butonul de siguranta, prin care orice copil sa poata cere ajutor cand se simte amenintat pe internet.

Dintre cei care si-au exprimat adeziunea, aproximativ 10.000 de persoane sunt din Romania. Statistica se afla insa destul de departe de datele finale, pe care le vom comunica in cel mai scurt timp.

Astazi este ultima zi in care, daca n-ai facut-o deja, si TU te mai poti alatura campaniei noastre. Intra pe site-ul campaniei noastre - www.protejeazacopiiipenet.ro - sau pe pagina de Facebook si fa-ti cunoscuta opinia.

Noi ne vom asigura ca vei fi auzit de catre cei care au puterea de decizie.

Echipa Reader’s Digest

</p>
Vote it up
202
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza