Cadoul perfect pentru tata!

 
Uita de eternele camasa si cravata sau de lotiunea de dupa ras. Cumparaturile pentru cadoul tatei au devenit iar DISTRACTIVE! Gandeste-te mai bine la ce fel de persoana este tatal tau, iar ideile vor veni de la sine. Iata doar cateva care sa dea startul:

Tatal pasionat de masini
Chiar daca are o masina noua si performanta sau o masina care ii este fidela de ani de zile, cert este ca iubeste sa o intretina, iar asta te pune deja pe drumul cel bun spre cadoul perfect. Vezi daca la magazinele specializate poti cumpara vouchere si ia-i unul pe care il poti pune intr-o cana noua de cafea pentru masina. Astfel, i-ai luat si un obiect folositor si i-ai dat si posibilitatea de a-si lua singur exact ce stie ca are nevoie sau i-ar placea, dar nu a indraznit niciodata sa dea banii pe asta. Daca stii ca inca vorbeste la telefon in timp ce conduce, cu un hands free nu poti da gres!

Tatal pasionat de citit
Afla care este revista lui preferata si daruieste-i sau reinnoieste-i abonamentul pe un an. Apoi cumpara doar numarul pe decembrie si impacheteaza-l frumos. Cititul pe calculator este acum cat se poate de comun, prin urmare ai putea sa ii achizitionezi cateva carti electronice. O alta idee ar fi sa afli care sunt scriitorii lui preferati si sa ii cumperi cu ajutorul unui librar alti autori care scriu in acelasi gen sau chiar carti ale scriitorului preferat pe care nu le-a citit inca.

Tatal gurmand
O idee cat se poate de simpla: umple-i o cutie cu beri diverse pe care nu le-a mai incercat si cu cateva pungi din snacksurile lui preferate. Daca e un  impatimit al gratarelor, cumpara-i un set modern pentru gratar sau fa-i o selectie de sosuri si marinate pentru gratar si eventual o carte cu retete pentru gatit in aer liber. Pentru un tata iubitor de dulciuri, intereseaza-te unde se mai pot gasi dulciuri de pe vremuri si fa-i o surpriza umplandu-i o cutie cu astfel de bomboane si ciocolate ale copilariei!