Cadoul perfect pentru mama!

 
Faptul ca mama se afla pe lista cadourilor de Craciun te sperie? Nu-ti mai face griji. Mos Craciun nu este singurul care stie sa aleaga cadouri potrivite, si noi stim! Arunca o privire pe recomandarile noastre.

Mama descurcareata
Aceasta Mama stie sa coasa, sa croseteze, sa bricoleze, sa vopseasca/picteze si sa se descurce intr-un atelier cu ustensile. Mainile ii sunt “unelte”, deci ajut-o sa si le ingrijeasca! Umple-i un cos cu lotiuni si creme pentru maini, cu pile si lacuri pentru unghii, cu o lufa pentru maini si apoi adauga un obiect surpriza cum ar fi un set nou de andrele sau cateva ghemuri de lana.

Mama innebunita dupa flori
Ajut-o pe mama ta sa-si infrumuseteze casa daruindu-i cadouri care sa exprime pasiunea pentru gradinarit. Ia-i cateva ghivece frumoase pe care le poti umple cu diversi bulbi de flori. Daca locuieste la curte, ii poti achizitiona o casuta frumoasa pentru pasari si o cutie cu graunte sau un pitic colorat de gradina. O alta idee ar fi un set de gradinarit care sa contina cateva obiecte de care are nevoie la ingrijirea plantelor: o stropitoare, o lopata miniaturala, manusi de gradinarit.

Mama nostalgica
Aceasta mama rememoreaza adesea “vremurile bune de demult”, deci de ce nu ai ajuta-o sa-si aminteasca de aceste vremuri? Poti gasi zeci de colectii de filme de odinioara, romanesti sau straine. Impacheteaza-le frumos impreuna cu o cutie de bomboane de ciocolata si i-ai daruit astfel o seara la cinema!