Bucurestiul se umple de carti

Biblioteca Centrala Universitara va organiza, intre 17 si 24 septembrie, evenimentul cultural "Strada de c'arte"
 
<p>In cadrul acestui eveniment, strazile C.A. Rosetti, Boteanu si Golescu se vor transforma intr-o zona pietonala animata de teatru, de muzica, pictura, film si internet gratuit.

Proiectul in aer liber "Strada de c'arte" va include si ateliere de creatie pentru copii, la manifestare urmand sa participe si 14 edituri si 14 birouri de arhitectura.
Amenajarea acestui spatiu cultural, in plina strada, a reprezentat un punct cheie pentru identitatea "Strada de c'arte".

Astfel, aceasta poarta semnatura biroului de arhitectura Tecon. Toate standurile de carte au fost create special pentru acest eveniment, plecand de la ideea de carte deschisa, cu un design simplu, functional, elegant si mai ales unitar.
Pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un eveniment cultural "altfel", Biblioteca Centrala Universitara propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, sub titulatura "legalizam traficul de cultura".

Vizitatorii vor regasi titluri de carte romaneasca si straina de la cele mai importante edituri si vor afla care sunt cele mai semnificative lansari de carte ale sezonului.
Aula Bibliotecii va gazdui spectacole de teatru, precum "Novecento" cu Claudiu Bleont, regia Andra Negulescu, si one man show-ul "L-V: 8 - 16", regia Ioana Paun, un recital sustinut de Maria Raducanu si filme selectate de Transilvania Film, printre care "Ursul" de Dan Chisu, "Calatoria lui Gruber" de Radu Gabrea si "Caravana cinematografica" de Titus Muntean. La toate evenimentele intrarea va fi libera.
in paralel, organizatorii au pregatit si o flota de biciclete, dar si internet wireless gratuit in tot perimetrul "Strada de c'arte".

De asemenea, zone de lounge au fost pregatite in plina strada, intr-o amenajare inedita si meniuri pe masura, potrivite si pentru cei mici.
Programul complet al manifestarii poate fi consultat pe site-ul www.stradadecarte.ro. </p>

Vote it up
297
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza