Bucurestiul e in sarbatoare!

Zilele acestea, bucurestenii au la dispozitie o serie de targuri de Craciun, dedicate celor care doresc sa cumpere cadouri.
 
<p>
Pe langa cadouri, la targurile din aceasta saptamana se pot asculta colinde sau se pot gusta mancaruri deosebite. Iata lista evenimentelor:

– Pana pe 22 decembrie, la Papa la Soni, se desfasoara Targul Usor (targ culinar): carnati personalizati si sarmale personalizate, carnati si carne in untura, pasta de jumari, pastravi afumati, salata de icre, prajituri de casa si placinte, sucuri naturale de sezon, siropuri, tincturi, alifii, gemuri si dulceturi, ciocolata de casa, mirodenii, cafea.

– In perioada 17-23 decembrie se desfasoara, la Romexpo, Festivalul Sarmalelor si Carnatilor (festival dedicat mancarurilor traditionale romanesti).

– In perioada 17-23 decembrie puteti vizita, la Palatul Copiilor, Targul Cadourilor de Iarna 2011 - Desaga lu' Mos Craciun. Program: 10-21. Intrarea libera.

– Pana pe 24 decembrie, in fiecare weekend, dar si in cursul saptamanii, in Parcul National din Sectorul 2 se desfasoara Targul produselor traditionale de Craciun. Targul este deschis intre orele 10.00-18.00. Intrarea este libera.

– Tot pana pe 24 decembrie puteti vizita, la Sala Dalles, Targul Cadourilor de Craciun. Program de vizitare 10:00-20:00. Intrarea libera.

– Pana pe 31 decembrie se desfasoara, la Carturesti (Verona, Quinet, MTR si IFR), Targul Carturestilor.

– In perioada 16-31 decembrie, in Parcul Cismigiu, se desfasoara evenimentul Traditii de Craciun si Anul Nou, in intervalul orar 10.00 - 22.00. Vineri si sambata, programul se prelungeste pana la 00:00.

– In Parcul Cismigiu veti gasi: casa lui Mos Craciun, bradul de Craciun, targul de cadouri si zona gastronomica.
Diverse activitati: plimbarile cu trasura sau cu poneii si se pot distra la patinoar.

Targul de Craciun, la care vizitatorii vor putea admira sau cumpara obiecte traditionale: ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si panzeturi brodate, costume si masti traditionale, globuri si alte ornamente pictate, jucarii din lemn si instrumente muzicale. Targul va mai oferi produse traditionale.
Vor urca pe scena interpreti de muzica populara ca: Gheorghe Turda, Maria Dragomiroiu, Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu, Nicolae Furdui Iancu.

Vor mai concerta Ducu Bertzi, Paula Seling, Adrian Enache, Nicola, Fuego, Vasile seicaru, Maria Radu, Mihai Margineanu, Pepe, Nico, Marcel Pavel, Vita de Vie, Iris, Vunk, Bere Gratis, Directia 5 si Proconsul.

Pana pe 3 ianuarie puteti vizita "Vine Mosul in Obor", un targ de Craciun cu zeci de artisti populari, cu obiecte de artizanat unice, lucrate manual, ceramica, arta populara, pictura, bijuterii, haine si multe, multe altele. Demonstratii culinare, degustari de produse, dulciuri de sarbatoare, concerte de colinde.

Citeste stirea integral pe site-ul HotNews.ro

</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">Ai nevoie de bani? 10 ron/zi pentru 15.000 lei credit. Aplica</a></strong>
 
Vote it up
390
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza