Brie cu fructe si caramel

O reteta de aperitiv dulce-sarat cu branza Brie, nemaipomenita pentru o petrecere, dar si usor de pregatit

 

<p>

Timp de preparare: 15 min.
Cantitate: 8 portii

Ingrediente:

1 bucata rotunda de branza Brie (240 g), cu coaja curatata
1/3 cana topping de inghetata din caramel
1/4 cana de coacaze uscate
1/4 cana de mere uscate, maruntite
1/4 cana de nuca, tocata
1 bucata (500 g) de bagheta frantuzeasca, taiata felii si prajita

Preparare:

Se pune branza Brie intr-un castron rezistent la microunde. Intr-un castronel se combina toppingul din caramel, coacazele, merele si nuca.

Se intinde amestecul peste Brie. Se pune la microunde, descoperit, la putere maxima, timp de 60-90 de secunde sau pana cand branza s-a incins si incepe sa se topeasca.

Se serveste cu felii prajite de bagheta.

Pentru mai multe retete culinare acceseaza site-ul www.lumearetetelor.ro

</p>

Vote it up
242
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza