Beneficiile sucului de morcovi

Această băutură este un remediu natural pentru ulcer și alte afecțiuni
 

În funcție de persoană, sucul de morcovi poate fi băut de la 0,5 litri la 3-4 litri pe zi. Este cea mai bogată sursă de vitamina A, iar organismul îl digeră rapid. Acest suc conține și o cantitate mare de vitamina B, C, E și K și îmbunătățește apetitul, digestia și structura dinților.

O mamă care alăptează ar trebui să bea suc de morcov în fiecare zi, pentru a îmbunătăți calitatea laptelui. Atunci când se utilizează cantități suficiente de suc de morcovi în timpul sarcinii și mai ales în ultimele luni, se reduce posibilitatea de dezvoltare a septicemiei neonatale. Consumul zilnic de o jumătate de litru de suc de morcov are un efect mult mai bun asupra organismului decât tabletele de calciu.

Sucul de morcovi brut este un remediu natural pentru ulcer și cancer. Acesta mărește rezistența corpului la infecții ale ochilor, gurii și întregului organism, protejează sistemul nervos și este de neegalat pentru creșterea de energie și forță. Uneori, boala ficatului și a intestinelor este cauzată de lipsa unor elemente conținute în sucul de morcov crud.

Glandele endocrine, mai ales suprarenale și gonade, au nevoie de substanțele nutritive conținute în sucul de morcovi pentru a vindeca infertilitatea. Pielea uscată, dermatita (inflamație a pielii), și alte boli de piele sunt, de asemenea, din cauza lipsei din organism a unor elemente conținute în morcovi. Același lucru este valabil și pentru bolile de ochi, cum ar fi oftalmie, conjunctivită etc.

Când sucul este realizat din morcovi naturali, el devine bogat în baze organice, cum ar fi sodiu și potasiu. Acesta conține, de asemenea, mult calciu, magneziu, fier și elemente organice precum fosfor, sulf, siliciu, clor.

Ca un instrument în lupta împotriva cancerului și a ulcerului, sucul de morcov crud este miracolul secolului nostru. Uneori, consumul unei cantități mari de suc de morcovi poate produce unele reacții, însă acestea reprezintă un proces complet natural.

Sucul de morcovi este format din acele elemente care hrănesc tot corpul, prin promovarea normalizării echilibrului chimic. Țesuturile slăbite pot reveni la o stare bună de sănătate, prin consumul de suc de morcov.

Sursa: bewoman.ro

Vote it up
190
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza