Bear Grylls revine la Discovery

Expertul in supravietuire devenit un adevarat fenomen mondial se intoarce la postul care l-a consacrat
 

<p>

Revenirea se va produce printr-o noua productie intitulata “Bear Grylls: Ultimate Survivors”, o serie de 6 episoade a cate 60 de minute ce va fi difuzata in 217 tari din intreaga lume, printre care si Romania.
 
“Sunt extrem de incantat sa colaborez din nou cu Discovery – canalul unde a inceput aventura tehnicilor de supravietuire. Orice proiecte viitoare vor fi extrem de intense, dar tocmai in asta consta farmecul lor! Programul "Tehnici esentiale de supravietuire" m-a purtat prin cateva dintre cele mai dure regiuni si tipuri de clima existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toata aceasta experienta. De aceea ne propunem sa urmarim povesti de supravietuire reale, incredibile, impartasindu-va pe parcurs tehnici de supravietuire”, a declarat Bear Grylls.
 
“Suntem incantati sa il avem din nou pe Bear in echipa Discovery”, a declarat Luis Silberwasser, vicepresedintele Discovery Networks International. "El este cel care a schimbat cu adevarat regulile jocului in programele de supravietuire si a avut un rol esential in transformarea lor in elementul de mare forta al zilelor noastre.”
 
In noua productie, Bear face inca un pas folosindu-se de experienta lui in tehnici de supravietuire, dezvaluind povestile incredibile ale unor oameni obisnuiti, care au trecut prin situatii extrem de dure. Combinand imagini uimitoare de arhiva si interviuri cu supravietuitorii, Bear va trece el insusi prin aceleasi pericole si scenarii, retraind in mod direct acele experiente si demonstrandu-ne cum putem supravietui in cateva dintre cele mai dezolante peisaje ale lumii. De la cazul unui avion prabusit in Amazon pana la povesti derulate in crevasele izolate ale Alpilor Europei sau in desertul necrutator din nordul Africii, Bear infrunta zone mai ostile ca oricand, pentru a demonstra abilitatile care i-au ajutat pe supravietuitori sa se intoarca in lumea civilizata. Programul trece dincolo de simpla rezistenta fizica, dezvaluind taria de character a oamenilor care au facut fata unor presiuni uriase.

</p>

Vote it up
195
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza