Bafta, Lucian!

Meciul de box dintre Lucian Bute si Carl Froch va fi transmis in direct, pe 26 mai, pe ecranele de pe magazinul Cocor
 
<p>
Iubitorii sportului sunt asteptati in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor, de unde vor putea viziona partida pentru titlul mondial la categoria supermijlocie a International Boxing Federation.

Meciul incepe la ora 21.30 si va fi redat pe cele 13 ecrane LED care se intind pe o suprafata de 565 mp, aceasta fiind cea mai mare fatada media din Europa continentala.

”Ne-am propus sa aducem la kilometrul zero al capitalei atat continut comercial de calitate, cat si evenimente importante, de interes pentru publicul larg. Si cum suprafata generoasa a Cocor Media Channel ne permite sa facem asta intr-un mod foarte vizibil, le oferim oamenilor posibilitatea sa urmareasca evenimentele preferate, intr-un mod neconventional”, a declarat Carmen Andrei, Director Cocor Media Channel.
 
Cocor Media Channel are deja o traditie in transmiterea live a unor evenimente importante. Astfel, in 2011 s-a difuzat meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy, precum si finala turneului feminin de tenis BCR Open si a BRD Nastase Tiriac Trophy. De asemenea, in septembrie 2011, cei care au trecut pe langa Cocor au putut vedea „poezie pe ecrane”, eveniment din cadrul proiectului „1000 poets for change” sustinut de Cocor Media Channel. 
 
Sambata, pe 26 mai, sportivul roman Lucian Bute isi pune pentru a zecea oara in joc centura mondiala, confruntandu-se cu englezul Froch, la el acasa, pe Capital FM Arena din Nottingham, gala incepand la ora 21.30, ora Romaniei.

</p>
Vote it up
192
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza